Sota
Umut Barış
Yanıtlar için teşekkür. Şu an 17 ya da 18 yaşındaki Bosch Maxx7 ile idare ediyoruz. Makinanın içinden geçtik, eze eze kullandık, ne yapmayın dedilerse yaptık
O da sanırım artık yeter dedi. Şu an tek programı (beyazlar/renkliler 30 ya da 40 C) çalışıyor, diğer programlarda tatlı bir kauçuk yanığı kokusu çıkarıyor belli belirsiz. Ayrıca tambur dönerken yine belli belirsiz bir hırtlama (rulmanları elimize almak üzereyiz) ve sıkma başlangıcında langırdama (amortisörlerde zortlama) sorunları var. Mekanik sorunlarının tozunu attırırım ama kart da (şu kauçuk yanığı kokusu) tünelin sonundaki ışığa yürüyor gibi gibi. Zira koku gelen zamanlarda resimde işaretlediğim yer aşşırı ısınıyor.
Normalde gavura yapılmaz o işkence... Yorgan, battaniye vs ne varsa içine tepmeler, az su alıyor bu diye deterjan gözünden kovayla su dehlemeler... Peyyy.!! En sonunda 2x2mt battaniye yıkamaya kalkınca amortisörleri değiştirmek zorunda kalmıştım bi 4-5 yıl evvel.
Sonra motor kömürleri bitti, değiştirdim. Şu an yıkıyor ama her an "zttirin ulan, sizinne mi uğraşacam, emekli oluyorum" deyip dilekçeyi verebilir
Şu kart derdi olmasa sıfırlarım ben bu makinayı ama, neys'se.
Hal böyle olunca bir süredir LG F4V9BCP2EE bakıyordum, kurutmalı. Zira kurutucu da sıkıntı çıkarmaya başladı. Ona ayrı bir konu açacam sanırım.