teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
O yıllar yurtdışından getirtmiştim ,Meksika'dır,yere düşmesi bu tip mikrofonlar için kötüdür ,iş yapmaz sonraÇok pahalı mikrofon Emmi bize gelmez
O yıllar yurtdışından getirtmiştim ,Meksika'dır,yere düşmesi bu tip mikrofonlar için kötüdür ,iş yapmaz sonraÇok pahalı mikrofon Emmi bize gelmez
Ne kadardı ki öncedenTürkiye'deki olayı yazdim, bugün baktım bizde de 2 euro olmuş
Bir ara 2 euroyu geçmişti sonra 175 düştü son bir aydır 30 cent zam geldi hükumet istifa etti yakında seçim var umarım düzelirNe kadardı ki önceden
30 sent zam ve istifa mıBir ara 2 euroyu geçmişti sonra 175 düştü son bir aydır 30 cent zam geldi hükumet istifa etti yakında seçim var umarım düzelir
Bizde istifa mekanizması çalışmıyor iyisiniz yineBir ara 2 euroyu geçmişti sonra 175 düştü son bir aydır 30 cent zam geldi hükumet istifa etti yakında seçim var umarım düzelir
İstifa göçmen sorununu düzgün yönetemedikleri için oldu.30 sent zam ve istifa mı
Yani 30 sente muhtaç değilsinizİstifa göçmen sorununu düzgün yönetemedikleri için oldu.
Olay tam olarak böyleymişYani 30 sente muhtaç değilsiniz
Koalisyon çekilince bitmiş herşey ,iyi ki bizde yok koalisyonOlay tam olarak böyleymiş
Soğanı boşverin beni seçin diyen biri var bizdeKoalisyon çekilince bitmiş herşey ,iyi ki bizde yok koalisyon
Ben dedim ama Rutte ye, ac 1 ay ahaber izle. Hızlandırılmış başbakanlık kursu var. Göçmenler nasıl yönetilir, zam nasıl açıklanır, zamlar nasıl başka ülkelerin üstüne atılır vs vs ama dinlemediKoalisyon çekilince bitmiş herşey ,iyi ki bizde yok koalisyon
Yabancı dili yoktur ,ortaya çıkmış işte olmadığıBen dedim ama Rutte ye, ac 1 ay ahaber izle. Hızlandırılmış başbakanlık kursu var. Göçmenler nasıl yönetilir, zam nasıl açıklanır, zamlar nasıl başka ülkelerin üstüne atılır vs vs ama dinlemedi