teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,290
- 66
O yıllar yurtdışından getirtmiştim ,Meksika'dır,yere düşmesi bu tip mikrofonlar için kötüdür ,iş yapmaz sonraÇok pahalı mikrofon Emmi bize gelmez![]()

O yıllar yurtdışından getirtmiştim ,Meksika'dır,yere düşmesi bu tip mikrofonlar için kötüdür ,iş yapmaz sonraÇok pahalı mikrofon Emmi bize gelmez![]()

Ne kadardı ki öncedenTürkiye'deki olayı yazdim, bugün baktım bizde de 2 euro olmuş![]()

Bir ara 2 euroyu geçmişti sonra 175 düştü son bir aydır 30 cent zam geldiNe kadardı ki önceden![]()
30 sent zam ve istifa mıBir ara 2 euroyu geçmişti sonra 175 düştü son bir aydır 30 cent zam geldihükumet istifa etti yakında seçim var umarım düzelir
![]()

Bizde istifa mekanizması çalışmıyor iyisiniz yineBir ara 2 euroyu geçmişti sonra 175 düştü son bir aydır 30 cent zam geldihükumet istifa etti yakında seçim var umarım düzelir
![]()

İstifa göçmen sorununu düzgün yönetemedikleri için oldu.30 sent zam ve istifa mı![]()
Yani 30 sente muhtaç değilsinizİstifa göçmen sorununu düzgün yönetemedikleri için oldu.![]()

Olay tam olarak böyleymişYani 30 sente muhtaç değilsiniz![]()
Koalisyon çekilince bitmiş herşey ,iyi ki bizde yok koalisyonOlay tam olarak böyleymiş
![]()

Soğanı boşverin beni seçin diyen biri var bizdeKoalisyon çekilince bitmiş herşey ,iyi ki bizde yok koalisyon![]()

Ben dedim ama Rutte ye, ac 1 ay ahaber izle. Hızlandırılmış başbakanlık kursu var. Göçmenler nasıl yönetilir, zam nasıl açıklanır, zamlar nasıl başka ülkelerin üstüne atılır vs vs ama dinlemediKoalisyon çekilince bitmiş herşey ,iyi ki bizde yok koalisyon![]()
Yabancı dili yoktur ,ortaya çıkmış işte olmadığıBen dedim ama Rutte ye, ac 1 ay ahaber izle. Hızlandırılmış başbakanlık kursu var. Göçmenler nasıl yönetilir, zam nasıl açıklanır, zamlar nasıl başka ülkelerin üstüne atılır vs vs ama dinlemedi![]()