OMEGA
Aktif Üye
- 22 Ocak 2020
- 384
- 58
Tavsiye forum merhaba,
bu yeni başlık Avrupa ülkelerinde vatandaşlarının aldığı tvler nasıl fiyat kalite değerlendirmesi ve bizde satılan tvler ve fiyatları hakkında görüş, değerlendirme ve kıyaslama yapmak açısından bu konuyu açtım sevgili yöneticilerimin görü süsüne istinaden.
ilk olarak gözüme çok ilginç helen bir
Hisense 55 İnç Sınıfı R8 Serisi Dolby Vision ve Atmos 4K ULED Roku Akıllı TV, Alexa Uyumluluğu ve Sesli Uzaktan Kumanda (55R8F, 2020 Modeli) ni Tasfiye forum üzerinde değerlendirmeye alalım istedim. okuduğum kadarı ile tv de yok yok buna karşın fiyatı 399 dolar, bugünkü kur ile yaklaşık 2800 TL ye geliyor,
Amazon product ASIN B084BMTJ5C
çeviri meviri ile dil bu kadar dönüşebildi amazon dan alıntıdır.
ilk yorum benden olsun bu paraya herhangi bir firma satışa çıkarsaydı bizim ülkede gidip günlerce firmanın veya satıcını kapısında yatardım alabilmek için
bu yeni başlık Avrupa ülkelerinde vatandaşlarının aldığı tvler nasıl fiyat kalite değerlendirmesi ve bizde satılan tvler ve fiyatları hakkında görüş, değerlendirme ve kıyaslama yapmak açısından bu konuyu açtım sevgili yöneticilerimin görü süsüne istinaden.
ilk olarak gözüme çok ilginç helen bir
Hisense 55 İnç Sınıfı R8 Serisi Dolby Vision ve Atmos 4K ULED Roku Akıllı TV, Alexa Uyumluluğu ve Sesli Uzaktan Kumanda (55R8F, 2020 Modeli) ni Tasfiye forum üzerinde değerlendirmeye alalım istedim. okuduğum kadarı ile tv de yok yok buna karşın fiyatı 399 dolar, bugünkü kur ile yaklaşık 2800 TL ye geliyor,
- Rengi, kontrastı, parlaklığı ve yumuşak hareketi güçlendirmek için özel teknolojilerle desteklenen Hisense r8f serisi ULED akıllı TV'ler, TV deneyiminizi mükemmelden inanılmaz hale getirmek için inanılmaz, ultra parlak 4k ayrıntıyı sezgisel olarak akıllı Roku TV ile birleştirir.
- Hareket hızı 240 görüntü işleme ile hızlı tempolu spor, film ve oyunlarda tüm önemli anların tadını çıkarın, hareket bulanıklığı olmadan net bir görüntü oluşturmak için görüntü gecikmesini en aza indirin.
- Roku TV'nin basitleştirilmiş ana ekranı ve aerodinamik uzaktan kumandası, kablo kutunuza veya HDTV anteninize kolay erişim, favori kanallara ve akış hizmetlerine tek dokunuşla erişim ve 5.000'den fazla akış kanalına ve 500.000 film ve TV bölümüne erişim sağlar.
- TV'yi kullanımı kolay Roku TV uzaktan kumanda uygulamasıyla iOS veya android cihazınızla kontrol edin veya Alexa özellikli bir cihaz (satılır) aracılığıyla TV'nizi açıp kapatmak, kanalları değiştirmek, şovları aramak ve daha fazlası için sesinizi kullanın ayrı ayrı).
- Bu TV'nin vesa ölçüleri duvara montaj amacıyla 300 x 200 mm'dir. Duvar montajı ayrı satılır.
Amazon product ASIN B084BMTJ5C
çeviri meviri ile dil bu kadar dönüşebildi amazon dan alıntıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilk yorum benden olsun bu paraya herhangi bir firma satışa çıkarsaydı bizim ülkede gidip günlerce firmanın veya satıcını kapısında yatardım alabilmek için
Moderatör tarafında düzenlendi: