yumatu led tv hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih11e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatih11e

Aktif Üye
Puan 28
Çözümler 0
fatih11e
arkadaslar led televizyon begendım bir tane fiyatıda uygun ama nasıldır nedır ne degıldır bılmıyorum sızce almalımıyım kullanan varmı aranızda yumatu marka led tv altta urunun linkini attım

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

yumatunun sd uydu alıcıları başarılıydı gittiğim evlerde çok memnunlardı.fakat tvde çok bilgim yok.ado usta biliyordur.

cok uygun 102 ekranlı tvlerı keske bılen olsa

Pek bir beklentiniz olmasın bence.
Maksimum bütçeniz ne kadar, biz yardımcı olalım.:ok

1300 tl enfazla 1500

Şahsi fikrim onu alacağına perşembe a 101 e hi level 43 inç geliyor 1499 idi yanılmıyorsam vestelin ürünü ben onu alırdım

we.jpg

Son düzenleme:
saolun hı-level mantıklı ama bu hı-level kımın hangı markanın urunu

saolun hı-level mantıklı ama bu hı-level kımın hangı markanın urunu
Fotoğrafta sorduğunuz sorunun bilgisi mevcuttur ELTON Sunny yan ürünü olup HI-LEVEL vestel üretimi televizyondur

bu yumatu tv bilen bir kişi bile yokmu forumda

bu yumatu tv bilen bir kişi bile yokmu forumda
Yumatu markası yusuf mahmut ve tuncer isimli üç ortağın isimlerinin baş harfleridir şikayetvar sitesindeki ilgili tüketici şikayetlerini incelemenizi öneririm

Son düzenleme:
Yumatu nun sd uydu alıcılarını 10 yıldan fazladır kullandım gerçektende çok sağlam ürünleri var tv konusunda pek bilgim yok İstanbul bağcılar ilçesi güneşli mahallesinde metro market karşısında fabrikaları mevcut

Yumatu nun sd uydu alıcılarını 10 yıldan fazladır kullandım gerçektende çok sağlam ürünleri var tv konusunda pek bilgim yok İstanbul bağcılar ilçesi güneşli mahallesinde metro market karşısında fabrikaları mevcut
sd uydu alıcılarında çok iyi olduğunu ben biliyorum elimden geçti sd uydu alıcıları.fakat koca forumda anlayan ustalardan bir tane bile yazı gelmemesi şaşırtıcı.

kendi sayfasında bile ürünler hakkında bilgi bulunmayan;
- çoğu yerde tv servisi olmayan, arıza olunca kargo ücreti kullanıcıya yüklenen bir firmadır. mümkünse bulaşılmamalı

peki bu alttaki televizyon nasıl link altta

Geri
Üst Alt