TiRaNTx
Yeni Üye
- 11 Şub 2019
- 47
- 41
Merhabalar forum arkadaşlarım. 2018 aralık ayında gittigidiyor üzerinden bu tv yi almıştım mutfakta kullanmak için. Zira tüplü 37 ekran tv artık hem yer işgal ediyor hemde görüntüde renkler gitmişti. Fakat kanal listeleri sürekli kayıyor mesela trt1 1. kanaldayken bir bakmışız 200 lere gitmiş. Son zamanlarda çok sıklaşmaya başladı. Hergün yeniden kanal taraması yapmaya başladık. Tv de smart vs herhangi bir şey yok. Sadece kendinden uydulu bir tv. Mutfak için gayet yeterli oluyor fakat bu olayı bir türlü çözemedim.
Fabrika ayarlarına alabilirmiyim derken dhaberde bir arkadaş servis menüsüne nasıl girildiğini yazmış (menü 1-1-4-7) neyse girdim panel vs öğreneyim dedim. Panel yazan yere girdim baktım bir şey anlamadım menüye bastım ve ekran simsiyah. Ses geliyor ama görüntü yok. Sonradan kumandadan kanal geçiş falan derken seste gitti. Bu durumda ne yapabilirim?
Ado F fikoloji teknovest hocalarım yardımcı olursanız sevinirim.
Fabrika ayarlarına alabilirmiyim derken dhaberde bir arkadaş servis menüsüne nasıl girildiğini yazmış (menü 1-1-4-7) neyse girdim panel vs öğreneyim dedim. Panel yazan yere girdim baktım bir şey anlamadım menüye bastım ve ekran simsiyah. Ses geliyor ama görüntü yok. Sonradan kumandadan kanal geçiş falan derken seste gitti. Bu durumda ne yapabilirim?
Ado F fikoloji teknovest hocalarım yardımcı olursanız sevinirim.