site benim degil dosyada benim degil o yüzden birsey diyemem ama bana fazla tepki veriyorsunuz gibi geliyor
eleman bedavadan sitenin tanitimini yapmis bahsettigin gibi gecici üyelik acip dosyayi alip gitmemis dosyayi almis uygulamis bunu videoya cekmis yüklemis dosyayi tavsiyeforumu.com dan alabilirsiniz diye belirtmis yani o videoyu izleyen kisi buraya gelecek ilgili konuya girecek üyeligini acacak etkilesime girecek
yukarida yazdiklarim senin mesajin icin de gecerli
dosyayi alip kendi dosyasiymis gibi paylassaydi kizmak mantikli olurdu ben sorunu anlayamadim video aciklamasinda burayi tavsiye etmis
"arkadaşlar tavsiye ettiğim bir site de tüm yazılımlar mevcut LİNK:
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel..."
bunlarin haricinde bir sitenin ne kadar farkli yerde linki paylasirsa google siralamasinda görünmesi icin okadar iyi olur "backlink" denilen bu sistem icin millet ekstra para ödüyor merak edenler icin detayli bilgi:
Not: videoyu yükleyen kisiyle bir alakam yok vestel tv filanda kullanmiyorum az cok bilenler benim yurtdisinda oldugumu biliyordur. videoyu yükleyen kisiyi savunmuyorum sadece fazla tepki verdiginizi düsündügümü belirtmeye calistim.