Serindalga
Aktif Üye
- 28 Ara 2019
- 106
- 38
Merhaba arkadaşlar 55" hi level tv aldım 10 gün önce yanlız youtubede kendi hesabımı açamıyorum oturum aç dediğim zaman hiçbirşey açılmıyor kullanıcı adı ve şifre bölümü gelmiyor nasıl yapabilirim
Hocam herşey oluyor ekran yansıtma ondan sonra youtube deki kodu tele giriyom orayada bağlanıyor ama tvdeki oturum açma kısmına tıkladığımda çok hızlı bir şekilde sanki sayfa açılıp kapanıyo ama kullanıcı adı şifre bölümü açılmıyor servis geldi baktı oda anlamadı komik olan tarafıda bu ))sen kesin tuslara hizli basiyon kitliyon makineyi yavas yavas adimlarla dene ilk olarak cepinden youtube izle bak bakalim ekrana yansitma olayi varmi yokmu yoksa internetinle alakali bir durumdur wifi kullaniyosan misal bende xiaominin wifisi var sorun cikartiyo ip yi kendim manuel giriyom ole sorunu cozuyom bendekide 55 hi level belki sendekide bole bir sorundur
Elinize sağlık.Merhaba arkadaşlar aynı sorunu bende A101den aldığım hi-level televizyonumdada yaşıyordum ne yapsamda oturum açma yazısından ileriye gidemiyordum. Tvde yüklü olan youtube uygulamasını kaldırdım, uygulama magazasının arama yerine youtube yazdım youtube uygulamalarının hepsi çıktı music, kids, youtube web gibi, youtube web i indirip kurdum ve ilk olarak cihazda oturum açma sekmesi geldi oturum açınca direk youtubeda oturum açıldı ve o kurduğum youtube web erinden rahatlıkla izliyorum. Umarım işinize yarar. Tvyi satmayı bile düşünüyordum ama şindi ısındım cihaza