K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
YouTube'daki yerli kanallar ne ise, yerli muadilinde de yerli kanallar o olacaktı.Gitse belki yerli projeler gelecek.En iyisi küçükler zehirlenmekten kurtulacak ama nerde.
Bu vergilerle o riske kimse girmez.Sizin olmayan evin camına, kapısına müdahale etmeniz çok zor.Fakat yerli olsa işin boyutu değişir.
Ayrıca insanoğlunda ilk yapılan ve daha gündemde olanı kullanma yönelimi var.
Fakat evde pirinç yoksa bulgur da denenebilir.Bu yüzden kötü de olsa bir yerden başlanması için önce talep oluşturmak lazım. Malum iktisat böyle diyor. Talep varsa üretim var.
Bence yanlış bir bakış açısı, sadece youtube izleyerek her türlü sınava hazırlanmak mümkün, youtube harika bir mecra eğer doğru kullanılırsaGitse belki yerli projeler gelecek.En iyisi küçükler zehirlenmekten kurtulacak ama nerde.
YouTube bir aynadır oraya ne yüklenirse onu gösterir, bir oynatıcı gibi düşün, ha Türk yapmış ha Hintli ha Çinli bir şey fark etmez bizim onu nasıl kullandığımızdır önemli olanSizin olmayan evin camına, kapısına müdahale etmeniz çok zor.Fakat yerli olsa işin boyutu değişir.
Ayrıca insanoğlunda ilk yapılan ve daha gündemde olanı kullanma yönelimi var.
Fakat evde pirinç yoksa bulgur da denenebilir.Bu yüzden kötü de olsa bir yerden başlanması için önce talep oluşturmak lazım. Malum iktisat böyle diyor. Talep varsa üretim var.
Hiç bir zaman geç değildir böyle bir işte, önemli olan insanların izleyeceği bir şeyi tutturmak. Maalesef işe yarayacak ya da gerçekten eğlendirici şeyler ülkemizde rağbet görmüyor. Bunun yerine ne kadar saçma, gereksiz ve acınası o kadar iyi mantığıyla içerik tüketiliyor bu mecralarda. Tabiki yine çok güzel kanallar var ama azınlıkta. Aslına bakarsak durum tüm dünyada çok da farklı değil.Size katılıyorum haklısınız fakat youtube'yi bu günlere getiren biz uploderler. Keşke 2000'li yılların başında bizde bir şeyler yapabilseydik.Artık geç kaldık gibi.