muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 23
Aman abi sensiz olmaz buralar ?Hakikaten yahu bak onu unutmuşum
O zaman kendimi banlıyorum direkt olarak![]()
Aman abi sensiz olmaz buralar ?Hakikaten yahu bak onu unutmuşum
O zaman kendimi banlıyorum direkt olarak![]()
Eh madem çok ısrar ettiniz kalayım bari ?Aman abi sensiz olmaz buralar ?

Ben ersan.nete powerbank talep ediyorum abi ???

Kesinlikle ben de onu talep ediyorum..Ben ersan.nete powerbank talep ediyorum abi ???
o değil şuan powerbank gelse yine adsl kesik, nalet gitsin, hayat beni zorluyorKesinlikle ben de onu talep ediyorum..ERSAN.NET powerbank kampanyası
mahrumiyet bölgesindeyiz, termik santraldanmıdır nedir elektrik kesiliyor, onu geçtim ttnet 45 gündür kesik. komşunun wifi şifresi ile giriyorum
oda sağlam çekmiyor, arkasından turkcell mobil veriye dayanıyorum, 12gb su gibi bitiyor. ardından foruma geliyorum -rep yiyiorum sonra psikolojimi düşünebiliyo musun? sonra noluyor sonra bir telefon geliyor kim? tavsiye forumunun ceosu ne diyor, ben sana demedim mi turkcell superbox a geç, la orucuz iftarı açmadık diyorum, adam superbox diyor. 299 tl öde kurtul diyor. tavsiye forumunun tavsiyelerine şaşırıyorum. heryeri reklamla doldurmuş, sonra tavsiye vermeyi bıraktı -rep veriyor, ya zaten post kasamıyorum
anlamış değilim. nicklere bakıyorum sonra admin nicklerine bakıyorum, adem helvacı kullanıcı adı, daha bir helvasını yiyemedik, ben anlamış değilim ya 

o değil şuan powerbank gelse yine adsl kesik, nalet gitsin, hayat beni zorluyormahrumiyet bölgesindeyiz, termik santraldanmıdır nedir elektrik kesiliyor, onu geçtim ttnet 45 gündür kesik. komşunun wifi şifresi ile giriyorum
oda sağlam çekmiyor, arkasından turkcell mobil veriye dayanıyorum, 12gb su gibi bitiyor. ardından foruma geliyorum -rep yiyiorum sonra psikolojimi düşünebiliyo musun? sonra noluyor sonra bir telefon geliyor kim? tavsiye forumunun ceosu ne diyor, ben sana demedim mi turkcell superbox a geç, la orucuz iftarı açmadık diyorum, adam superbox diyor. 299 tl öde kurtul diyor. tavsiye forumunun tavsiyelerine şaşırıyorum. heryeri reklamla doldurmuş, sonra tavsiye vermeyi bıraktı -rep veriyor, ya zaten post kasamıyorum
anlamış değilim. nicklere bakıyorum sonra admin nicklerine bakıyorum, adem helvacı kullanıcı adı, daha bir helvasını yiyemedik, ben anlamış değilim ya
![]()
ne alıyosun pepsi miyiz coco colamıyız yeğeenOnun havasını araara alıyorum![]()
Hadi helvayı buldun mana ile ? bizim neyimizi yiyecen onda helva var bizde "ban " ?? <---- tamamen şaka iceriklidiro değil şuan powerbank gelse yine adsl kesik, nalet gitsin, hayat beni zorluyormahrumiyet bölgesindeyiz, termik santraldanmıdır nedir elektrik kesiliyor, onu geçtim ttnet 45 gündür kesik. komşunun wifi şifresi ile giriyorum
![]()
10-100-1000000 Baloncuk aslanımne alıyosun pepsi miyiz coco colamıyız yeğeen

10-100-1000000 Baloncuk aslanım![]()
halaya geç bekleme yapma anons takip?Aman hocam durun ban yeme riskimiz artar. Son zamanlarda çok kavgam oldu risk yükseldihalaya geç bekleme yapma anons takip?
Ohooooo, o zaman en başta beni atmaları lazım, bütün huzursuzluğun kaynağı benim sonuçtaAman hocam durun ban yeme riskimiz artar. Son zamanlarda çok kavgam oldu risk yükseldi