T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
iyi güzel fikir çekilişe Sponsor ol butonu olsun o zaman sponsor olmak istiyorum 1 adet bluetooth 5.0 çok fonksiyonlu araç kiti çekilişi Sota hocam adres bilgisini özelden mesaj at ürünü göndereyim çekilişini yap foruma forumdaşlara katkımız olsunGüzel düşüncen için teşekkür ederim.
Lakin çekilişi üyenin başlatabilmesi mümkün değil.
Admin Kontrol Paneli üzerinden çekiliş düzenliyorum.
Ürün bana gönderilir. Gerekli kontrolden sonra
Sponsor gostermek kaydiyla çekilişi başlatırız. (Şartlarında belirleyebilirsiniz)
iyi güzel fikir çekilişe Sponsor ol butonu olsun o zaman sponsor olmak istiyorum 1 adet bluetooth 5.0 çok fonksiyonlu araç kiti çekilişi Sota hocam adres bilgisini özelden mesaj at ürünü göndereyim çekilişini yap foruma forumdaşlara katkımız olsun
??iyi güzel fikir çekilişe Sponsor ol butonu olsun o zaman sponsor olmak istiyorum 1 adet bluetooth 5.0 çok fonksiyonlu araç kiti çekilişi Sota hocam adres bilgisini özelden mesaj at ürünü göndereyim çekilişini yap foruma forumdaşlara katkımız olsun
Sota hocam şaka yapıyorum sandı galiba şaka değil gerçek adress bilgisi gelmediği için çekiliş için ürün gönderemiyorum adress bilgisi gelir ise kaliteli yeni seri tr,de satışı olmayan araç kiti çekilişi yapılacaktır dahili iki adet dahili hoparlör çıkış söketi mevcut dahili microfonlu telefon görüşmesi özellikli 32 gb'ta kadar sd kart & flaş bellek desteği bulunan Oto Teyp Çevirici bluetooth 5.0 araç kiti çekişilişi için yönetimden adres bilgisi meşajı beklenmektedir ! anlaşmalı olduğum en yakın olan aras kargo ptt kargo şubesinede göderim yapabilim adres bilgiside şart değil herkese iyi forumlar....iyi güzel fikir çekilişe Sponsor ol butonu olsun o zaman sponsor olmak istiyorum 1 adet bluetooth 5.0 çok fonksiyonlu araç kiti çekilişi Sota hocam adres bilgisini özelden mesaj at ürünü göndereyim çekilişini yap foruma forumdaşlara katkımız olsun
Otom yok ama katılacağım. Belki ilerde olur?Az kaldı oto teyp çevirici Bluetooth 5.0 araç kiti çekilişi yakında başlayacak Sota hocam yoğun bu sırası müsait zamanda çekilişi başlatacak ?????
dahili iki adet hoparlör soket çıkışı var F fikoloji hocam 5-12 voltla çalışıyor ev kullanımı için 5 volt 2amper adaptör 2 adet hoparlör yeterli otoyada gerek yok doğru voltaj verildiğinde heryerde vestel tv,de dahi kullanılır direk tv beslemesinden uygun voltaj enerji alınıp tv höparlöre hat çektinmi blutooht lu microfonlu telefon görüşmeli fm radyolu modifiye tv,miz hazırOtom yok ama katılacağım. Belki ilerde olur?
Yönetimdekilerin katılmaması önemle rica olunurOtom yok ama katılacağım. Belki ilerde olur?