Yola çıktım, geliyorum :)

Sn.@teraspy tekrar hoş geldin,desene dönüşüm muhteşem olacak.Biz de dört gözle bekleyelim o zaman.Başlığı ilk görünce görünce aklıma hemen Hakkı Bulut'un yola çıktım arıyorum kaybettiğim aşkımı şarkısı geldi.:ok :gulSelamlar. :bye
Hoşbulduk sevgili akrep2018 , inan hemen dilime düştü bile mırıldanmak :haha1

Sota Ben Fransız 🤔 Ne sırası yaw 😊 teraspy emmi foruma dönmekten mi bahsediyor, Adana dan dönmekten mi?
Bizi Adana'ya bekliyor, Adana'ya gitmeyi sanki izban'a atlayıp Menemen'e gitmek gibi sanıyor herhalde,en azından beni öyle sanıyor :hihi

1000043344.jpg

:mutlu

Bizim kayıp kaçak gelmiş hoşgelmiş teraspy özlettin kendini ama biz seni hasta zannederken sen gezmelerdesin maşallah mübarek rabbim sağlıktan,sıhhatten ayırmasın inşallah yediğin,içtiğin senin olsun gezdiğin,gördüğünü anlat sevgi ve selamlarımla :bye

Bizim kayıp kaçak gelmiş hoşgelmiş teraspy özlettin kendini ama biz seni hasta zannederken sen gezmelerdesin maşallah mübarek rabbim sağlıktan,sıhhatten ayırmasın inşallah yediğin,içtiğin senin olsun gezdiğin,gördüğünü anlat sevgi ve selamlarımla :bye
Hoşbulduk sevgili osmanke, keşke gezilerde olsam, hastahane hastahane gezdik ,ama şok şükür hepimiz çok iyiyiz :ok

Geri
Üst Alt