SeyitAliDogan
Yeni Üye
- 21 May 2022
- 8
- 26
Belki bir önceki değişim süreci konumu okumuş olanlarınız vardır;
Bugün değişimden gelen iPhone 13 cihazımı satıp ikinci el bir hatasız iPhone 13 Pro 256GB Türkiye cihazı aldım. Cihaz 03.03.2022 tarihli bir garantiye sahip. Üründe bu akşam yaklaşık 1 saat önce karanlık bir odada otururken parlaklığı düşürdüğümde Ghost Screen sorunu ile karşılaştım Instagram uygulamasının logosu, alttaki menüleri ekranda kala kaldı Yine Apple yine ekran yine benim şanssızlığım
Saatin mesai saatleri dışında olması sebebi ile Apple Destek ile görüşemedim. Ürünü servise bırakıp tekrar DOA raporu alarak ayıplı mal statüsünde olduğu için yenisini talep edeceğim. Hakkımızda hayırlısı.
Forum üzerinden gelişmeleri aktaracağım. Kalın sağlıcakla
Apple iPhone 13 Cihaz Arıza ve Değişim Serüvenim (Vatan Bilgisayar İçerir)
Herkese merhaba, forum'a bir youtube videosundan denk geldim ve kayıt oldum. Hemen başlayalım :) 22.02.2022 tarihinde Kayseri Vatan Bilgisayar firmasında Apple iPhone 13 128GB Gümüş renk bir cihaz satın aldım. 19.05.2022 tarihinde sistem rengini beyaza alınca sol alt köşede yeşil görüntü...
tavsiyeforumu.com
Bugün değişimden gelen iPhone 13 cihazımı satıp ikinci el bir hatasız iPhone 13 Pro 256GB Türkiye cihazı aldım. Cihaz 03.03.2022 tarihli bir garantiye sahip. Üründe bu akşam yaklaşık 1 saat önce karanlık bir odada otururken parlaklığı düşürdüğümde Ghost Screen sorunu ile karşılaştım Instagram uygulamasının logosu, alttaki menüleri ekranda kala kaldı Yine Apple yine ekran yine benim şanssızlığım
Saatin mesai saatleri dışında olması sebebi ile Apple Destek ile görüşemedim. Ürünü servise bırakıp tekrar DOA raporu alarak ayıplı mal statüsünde olduğu için yenisini talep edeceğim. Hakkımızda hayırlısı.
Forum üzerinden gelişmeleri aktaracağım. Kalın sağlıcakla