Öneri için sağol. Şu ara zor bulunuyor izlemediğim öneri
Tam yazdığım sıra en iyisi. Komikle başlamak istersen 2'den başla. Benim ana favorim 2 ama eşimin ve arkadaşlarımın 1.
disney i kapattığıma göre 1.den başlıyayım o zaman
Öneri için sağol. Şu ara zor bulunuyor izlemediğim öneri
Tam yazdığım sıra en iyisi. Komikle başlamak istersen 2'den başla. Benim ana favorim 2 ama eşimin ve arkadaşlarımın 1.
Ben yakın zamanda quantum leap bitirdim. Artık altyazılı izlemek zor geldiği için orjinal versiyonunu izleyemedim.1- Citadel
2- Upload (Yükleme)
3- The Peripheral
4- Reacher
5- Servet Operasyonu (Film)
6- Grifon (Bunu 2 bölüm sabredip izleyin devamı gelir)
Şu eh işte dediğim de Yıldızların Altında
grifon gerçekten iki bölüm sabır istiyor ama değiyorcitadel izleyene saygı duyarım. o kadar sabırlı insan evliyadır bir nevi. (benim elim ayağım titriyor izlemeye çalışırken)
reacher güzel ama. aksiyon var, komedi var.
upload zaten başka söze gerek yok, kaliteli.
grifon testinden geçemedim. ilk bölüm 10. dakikada sinir krizi geçirmişim.
The Peripheral izlemek yerineZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.izlerim daha iyi. belki anlarım diye.
içerik olarak zayıf ama çocuklar seviyor diye aboneliği devam ettiriyorum.
ekleme: Avatar 2 hızlıca ekledikleri için teşekkür ederiz.
Kedi olalı bir fare tuttular.
dark 'ı bile daha sakince takip edebilmiştim. tüm o karmaşaya rağmen. illa alman olsun diyene dark.grifon gerçekten iki bölüm sabır istiyor ama değiyor
peripheral zor değil o kadar hatta senaryosu çok iyi (muadili altered carbon dizisi)
citadel klasik bir görevimiz tehlike kıvamında, sevmeyeni vardır ama kalitesi oldukça iyi ve sabır da istemiyor ilk bölüm bile
benim de takip edip izleyemediğim dizidir odark 'ı bile daha sakince takip edebilmiştim. tüm o karmaşaya rağmen. illa alman olsun diyene dark.
Az baktım ama bende izlemedim beni sarmadı galibabenim de takip edip izleyemediğim dizidir o
Citadel konusunda ciddi reklam yaptılar. Açıkçası biraz amiyane tabir olacak ama bence "Fazla çakmışlar.". Tabii ki kişisel görüşüm. Oyunculuklar fazla yapmacık, hikaye örgüsü üstünde çalışılmamış gibi geldi.grifon gerçekten iki bölüm sabır istiyor ama değiyor
peripheral zor değil o kadar hatta senaryosu çok iyi (muadili altered carbon dizisi)
citadel klasik bir görevimiz tehlike kıvamında, sevmeyeni vardır ama kalitesi oldukça iyi ve sabır da istemiyor ilk bölüm bile
içerik olarak zayıf ama çocuklar seviyor diye aboneliği devam ettiriyorum.
ekleme: Avatar 2 hızlıca ekledikleri için teşekkür ederiz.
Kedi olalı bir fare tuttular.
seni uzaktan sevmek, aşkların en güzeli, şeklinde mi?benim de takip edip izleyemediğim dizidir o