Cvp: Yetkili Servis Sorunları
Adem Hocam;
İlginiz için çok teşekkür ederim.Bugün VESTEL Manisadan beni aradılar ve sorununuz çözülene kadar size yardımcı olacağız dediler.Beni üç defa arayadılar.Sağolun Teşekkür Ederim.
Benim arızam için yaşadığım bölgeden başka bir servis ile görüşülerek makul bir ücrete tamir yapılmasını sağlayacaklarını belirttiler.
Hiç bir markadan ben böyle bir geri dönüş almamıştım.Sizlerin sayesinde...
Tüm süreçten sizi haberdar edeceğim.
VESTEL ürününün ne kadar arkasında olduğunu gösteriyor. )
Ürünümün Seri Numarası:6981509 300751
Ado' Alıntı:Merhabalar Adem Bey;
Ben sizi NEXON 32'' 32912 LCD MONİTÖR ürünüm için rahatsız ediyorum.Ürünüm bazen bekleme modunda kalıyor açılmıyordu.Fişi çekip bir gün bekledikten sonra tekrar açılıyordu.İlerleyen zamanda sadece bekleme modunda kalıp hiç açılmamaya başladı.Bende yetkili VESTEL servisine 0028001726 servis kodu ile Dünya Elektrik İlet Sis bayisine teslim ettim.Cihazın tamiri için 280TL ücret istediler.Bu fiyatın neredeyse iki katına bu ürünün yenisi alınabiliyor.Cihazım daha öncede VESTEL yetkili servisinde tamir görmüş ve 50TL gibi makul bir ücretle evime kadar getirmişlerdi.Son istenen ücret bence çok fazla.Bende tamirden vazgeçtim ve TV evde bekliyordu.Belirtiğim yetkili servis evime yakındı.Bugün önünden geçerken VESTEL tabelasının olmadığını gördüm ve acaba bendende gereksiz bir bedel mi istenildi diye kuşkulandım.
Sizden ricam bu TV mi daha makul bir fiyata yetkili VESTEL servisinde onarabilir miyim.Yada bu ücreti vermeye değer mi?
Günaydın;
Arıza tespitinin ne olduğuna göre konu farklılık gösterir. 50TL ye hizmet vermek de, 500TL ye hizmet vermek de belli kriterler dahilinde ve kontrol altında olmak kaydıyla servisin inisiyatifindedir. Fiyat tespitleri arıza ile doğru orantılıdır, örneğin basit bir diyor arızası için 280TL gerek vicdani, gerekse kurum tarafından kabulk edilecek bir rakam değildir.
Tabi burada hem nalına hem mıhına vurmak zorundayız, BASİT diye nitelendirdiğim o DİYOT rakam olarak 50 kuruşluk malzeme olsa da, O konponentin o karmaşık sistemde arızalı olduğunu nokta atışı bulmanın bedeli o kadar düşük değil elbette. Bu paralelde 50 olmasaydı da 100 olsaydı yine razı olunurdu (Kaldı ki TV onarım bedeli dahi o dolaylardadır)
Burada önemli olan teşhisin ne olduğudur bu nedenle seri numarasını paylaşırsanız daha anlaşılabilir bir yorum yapabilirz.
Adem Hocam;
İlginiz için çok teşekkür ederim.Bugün VESTEL Manisadan beni aradılar ve sorununuz çözülene kadar size yardımcı olacağız dediler.Beni üç defa arayadılar.Sağolun Teşekkür Ederim.
Benim arızam için yaşadığım bölgeden başka bir servis ile görüşülerek makul bir ücrete tamir yapılmasını sağlayacaklarını belirttiler.
Hiç bir markadan ben böyle bir geri dönüş almamıştım.Sizlerin sayesinde...
Tüm süreçten sizi haberdar edeceğim.
VESTEL ürününün ne kadar arkasında olduğunu gösteriyor. )
Ürünümün Seri Numarası:6981509 300751