+1 , vestel var ya işte çin telekom yazılımı çıktı bizim telefondan ,bazılarını kurdum (apk) ,çalışanlar da oldu bu aradaYerli montaj desek en doğrusu olur... ?
Vergiden kaçınmanın farklı yolu yüksek vergi ödememek maliyeti düşürmek için montaj vs üretimin bir kısmı tr, ye kaydıralacak
Öyle de, bu fabrikaların vereceği ücret de belli.Gelsin gelin gayet güzel haber istihdam olur belki 50 belki 100 kişi daha iş bulup para kazanmış olur
Ben T.C+AB Vatandaşıyım çift vatandaşım ama bana hiç neşeli gelmiyor dışarda deplasmanda kazanmak yerine kendi ülkemde evimde kazanmaktan yanayım Almanya Belçika Fransa İngiltere Hollanda bu ülkelere gittim gezdim kimisinde birazda çalıştım para var iyi güzel hoş çok sıkıcı yerler alışamadım döndüm geldim vatan gibisi yok duruma göre bakacağım 2023,den sonra belki avrupaya kesin dönüş yaparım işimi orada kurarım yada yeniden işimi kurup Türkiye,de güzel işler yaparım bakalım zaman ne gösterecek ...vatandaşı olmasak çok neşeli bir yer aslında.
Bu vergi oranlarıyla burada birikimini heba etme derim.Ben T.C+AB Vatandaşıyım çift vatandaşım ama bana hiç neşeli gelmiyor dışarda deplasmanda kazanmak yerine kendi ülkemde evimde kazanmaktan yanayım Almanya Belçika Fransa İngiltere Hollanda bu ülkelere gittim gezdim kimisinde birazda çalıştım para var iyi güzel hoş çok sıkıcı yerler alışamadım döndüm geldim vatan gibisi yok duruma göre bakacağım 2023,den sonra belki avrupaya kesin dönüş yaparım işimi orada kurarım yada yeniden işimi kurup Türkiye,de güzel işler yaparım bakalım zaman ne gösterecek ...