YERLİ MARKALARDAKI KORKUNÇ ZAM!!!

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Arkadaslar merabalar yukselen doviz v.s derken ithal markalara zam geldi buna tamam. Peki yerli dediğimiz markalara ne demeli mesela vestel tv den ornek verim. 7 8 ay once 2500 e aldıgim 49ud9400 ün guncel fiyati 4.550 lira olmuş.bu zam döviz in etkisimi yoksa reis in dedigi vestelimiz sözünjn firsatcılık hali mi

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Sen birde 2019u bekle asil. Bakalim bu sene asgari ucrete yuzde kac zam yapilicak. Gelci paramiz iyice eridi

ofis76 Çevrimdışı

ofis76 

Aktif Üye
20 Ağu 2018
300
48
Arkadaslar merabalar yukselen doviz v.s derken ithal markalara zam geldi buna tamam. Peki yerli dediğimiz markalara ne demeli mesela vestel tv den ornek verim. 7 8 ay once 2500 e aldıgim 49ud9400 ün guncel fiyati 4.550 lira olmuş.bu zam döviz in etkisimi yoksa reis in dedigi vestelimiz sözünjn firsatcılık hali mi
Ben bir kaç hafta önce tv araştırmaya başladığımda 2.300-2500 arasına vardı. Şimdi 3000 den biraz aşağı bulunabiliyor. Ama sitesine yada bayilere yanaşmak ne mümkün.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
şimdi köpek maması siparişi verdim her zaman aldığım mamanın biri 98 tldan 138 tl olmuş diğeride 75 tldan 108 tl olmuş.artık köpek bile beslemek bu gidişle zor ama bize müstahak insanlar hak edildikleri şekil yönetilirler.
not.bunlar türk fabrikasında üretilen mamalar(Çağatay) hele dışardan gelen mamalara baktım dudağım uçukladı .

Son düzenleme:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Zehhehheee... :nanik Her şeyin bir bedeli vardır elbet... Bize müstehaktır... :clap2

Ben şu noktayı anlamıyorum; şu telefonu almayın bunu alın, o arabayı tercih etmeyin bu arabayı tercih edin, şu markalar yerli değil onun yerine bunları tercih edin denilmeye başlandı... Peki kardeşim, şu telefon çatır çatır satılırken neden kimsenin sesi çıkmadı?? Bu arabaya millet altı ay sıra yazılarak sahip olunca kimse "deli misin olm sen" demedi de şimdi bu sahte "yerli ve milli" tavırlar takınılıyor?

K Çevrimdışı

KoSaKa

Yeni Üye
27 May 2018
33
43
biz hep 50 tl lik dolar alıyoruz , fırında ekmek tl ile diyenler oldukça sırtımuz yere gelmez :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,817
Azonce encok kullandigim balik yemlerine bakayim dedim
4 ay once
200tl aldığım balik yemi 300tl
270tl aldigim 350tl
360tl aldığım 500tl olmus

Enflasyon nasil %17 biri bana aciklasin. :sopa1

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Zehhehheee... :nanik Her şeyin bir bedeli vardır elbet... Bize müstehaktır... :clap2

Ben şu noktayı anlamıyorum; şu telefonu almayın bunu alın, o arabayı tercih etmeyin bu arabayı tercih edin, şu markalar yerli değil onun yerine bunları tercih edin denilmeye başlandı... Peki kardeşim, şu telefon çatır çatır satılırken neden kimsenin sesi çıkmadı?? Bu arabaya millet altı ay sıra yazılarak sahip olunca kimse "deli misin olm sen" demedi de şimdi bu sahte "yerli ve milli" tavırlar takınılıyor?
ben ucuz diye yerli malı mama tercih ediyordum(temiz mama Çağatay üretiyor) fiyatlar uçmuş.artık fırından bayat ekmek alıp vereceğiz bu kriz (keriz).benim köpeklere bile vurdu.hayvanlar mama bile bu gidişle yiyemeyecekler.

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Buarada BiM 350 Kalem Ürüne Fiyat Güncellemesini Yapistirdi.
Sota emin ol bir daha gelicek zam. Kendi calisdigim magazacilik sekterounde 1 ay icersindeki 2 3 kez zamlanan urunler oldu. Simdi yilbasi sene sonuna yakin zam sonra sene basi zam. Kemal sunalin flimindeki gibi zeytine ekmek banicaz.

Geri
Üst Alt