teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben üye olamadım,engellemişsinSmf forum hazır.
Ben üye olamadım,engellemişsinSmf forum hazır.
Nasıl engellemişim ekran görüntüsü var mıBen üye olamadım,engellemişsin
İbrahim ,sana yazmadım ki o cevabı mübarek ,çaylağa yazdımNasıl engellemişim ekran görüntüsü var mı
Farketmemişim hocam üzgünümİbrahim ,sana yazmadım ki o cevabı mübarek ,çaylağa yazdım
Rica ederim, yarın çaylak beni arar "dayııı,seni engellemedim" diyeFarketmemişim hocam üzgünüm
İbrahim kimden alıntı yapıldığına mesajlara, konulara dikkat etmiyorsun onu fark ettim.Nasıl engellemişim ekran görüntüsü var mı
Pcden mobile geçince öyle oluyor hocam attan inip eşeğe biniyorumİbrahim kimden alıntı yapıldığına mesajlara, konulara dikkat etmiyorsun onu fark ettim.
Biraz hızlı geçiyorsun üzerinden
teraspy engel yok.Ben üye olamadım,engellemişsin
test için açılan siteler tam oturmamış oluyor. her şeyi çalışacak değil çünkü denen bazı kodlar çakışabilir. veya test aşamasından olduğundan altyapı tam çalışmaz. belki apiler bağlı bile değildir. göz ardı etmek gerekiyor
Bu ara herkes forum site açıyor Bende mi açsam
aman ağabey para harcama kur localhost'a onu da globale açarsın. videolarımı izle anlatıyorum tek tek.Bu ara herkes forum site açıyor Bende mi açsam
Gelişim şart önce geliştirme sonra icraat
smtp serveri aktif ettim.problem kalmadıest için açılan siteler tam oturmamış oluyor. her şeyi çalışacak değil çünkü denen bazı kodlar çakışabilir. veya test aşamasından olduğundan altyapı tam çalışmaz. belki apiler bağlı bile değildir. göz ardı etmek gerekiyor
Bizimkisi eğlenmek öğrenmek amaçlı hocam.Bu ara herkes forum site açıyor Bende mi açsam
localhost iştesmtp serveri aktif ettim.problem kalmadı
Bizimkisi eğlenmek öğrenmek amaçlı hocam.
ciddiye almayınız.