Yeni site açtım.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yine forum sitesi açtım klasik her sene bir site açıp kapatıyorum. Yine hobi maksatlı bir forum sitesi açtım. Tabi ki linki vermeyeceğim.

Her sene böyle bir site açıyorum hobi maksatlı kimseyi almıyorum kafama göre takılıp çıkıyorum. İncelemek isteyenlere özelden link atarım. Sota Sota başkan onay verirse kardeş site de ilan ederiz sorun değil.
Temayı incelemek ve eksikleri söylemek isteyenler özelden yazabilir saygılarımla.

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
198
39
Bende neredeyse 15 yıldır forum sistemlerinden uzağım en popüler sistem vblettin ve joomla varda sonra strip hafif sistemler vardı. Ama forum yönetmek gerçekten zaman ve araştırma isteyen birşey. Çoğu kişi ekmeğini kazanıyordu forum işinden. Ama şu var ki insan yönetmek çok zor iş. Restoran eğitim sanayi şantiye dahil. Ve sektörler de işleyiş şekli değiştikçe sistem değişiyor. Facebook ve Twitter forum işini baya azalttı muazzam bilgi kaynağı var artık.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Benim izlediğim beğendiğim videoları eklediğim bir forumum var. forum.penguen.tk
Birde xenforo öğrenmek için var. forum.caylak.tk
smf yıllar önce kullanmıştım. geliştiricileri az diye uzak durmuştum, hoş bir nostalji oldu. ben de link bırakayım
site dün kuruldu. domain'i baya zaman önce almıştım dedim bir hosta bağlama zamanı geldi

Ne demek onay verirse :sopa
Beni kardeşi gibi gören herkesin, kardeşi olurum.
eyvallah çok teşekkür ederimde şu çekiliş konusunu bir halletsende çekiliş başlatsam

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Gmail ile giriş eklenmiştir. Otomatik kayıt olabilirsiniz.

Geri
Üst Alt