Yeni Sistem Topluyorum BEYAZ

Durum güncellemesi: İstediğim kasanın (HAVN HS420 VGPU White) hiçbir yerde stoğu yok, bu yüzden donanımı bir araya getirmem zaman alacak.

Bu süreçte Sahibinden üzerinden İstanbul'da sıfır, açılmamış kutu bir kasa bulduk. Frenzy üstadın kuzeni elden teslim almak için bize yardımcı oldu fakat satıcı, ne hikmetse satıcıyla her konuda anlaşmışken iletişimi kesti.

Geçen hafta Google'da arama yaparken Sahibinden'de 2. el satıldığını gördüm; halbuki defalarca Sahibinden üzerinden arama yaptığım hâlde sonuçlarda çıkmamıştı.

Bu sefer de Daidalos üstadın kapısını çaldık, sağ olsun kasayı elden teslim aldı. Önümüzdeki günlerde bana gönderecek.
Kasayı hallettiğim için ekran kartını aradan çıkarayım dedim. Asrock RX 9070 XT Steel Legend modelini sipariş geçtim:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Kasa geldikten sonra fanları da sipariş edip kuruluma başlarım.

Ram, anakart, psu kontrolü için sistemi biaraya getirdim şükür sorunsuz çalıştı.

Screenshot_20260421_151548_Gallerybb4cfca96239cf57.jpg
10 numara sistem olacak güle güle kullan inşallah en geç cumartesi günü kasana da kavuşunca güncelleme bekleriz ama herşey bittiğinde işletim sistemine boş boş bakıp eee şimdi dediğin, tüm heves heyecanın bittiği anın güncellemesi :ara

10 numara sistem olacak güle güle kullan inşallah en geç cumartesi günü kasana da kavuşunca güncelleme bekleriz ama herşey bittiğinde işletim sistemine boş boş bakıp eee şimdi dediğin, tüm heves heyecanın bittiği anın güncellemesi :ara
İzlediğim rehber videolarında çok hoşuma gitti biliyorum biraz pahalı, gereğinden fazla donanım oldu ama ne bileyim heves ettim bir kere
En kötü Sistemi çalıştırır ışıkların dansını izlerim :kiskis

sen sevdi isen sorun yok ayrıca fazla donanım yoktur eksik iş akışı vardır hevesini al iş istasyonuna çeviririz olmadı :D

Sota Tekrar hayırlı olsun, biraz zaman aldı ama bütün parçaları toplamış olmana sevindim. Geriye kalan strimer falan da zamanla halledersin. Bu arada, ben de bütün parçaları topladım, hepsi siyah :hihi Oğlanın LGS sınavından sonra kuracağım inşallah. Seninkine yetişmez zaten ama ben de kurduktan sonra kapıştırırız sistemleri :kas

Sota Tekrar hayırlı olsun, biraz zaman aldı ama bütün parçaları toplamış olmana sevindim. Geriye kalan strimer falan da zamanla halledersin. Bu arada, ben de bütün parçaları topladım, hepsi siyah :hihi Oğlanın LGS sınavından sonra kuracağım inşallah. Seninkine yetişmez zaten ama ben de kurduktan sonra kapıştırırız sistemleri :kas
Bugun sana yazacaktim gskill trident royal düştü 32gb 25k istiyor pazarlik yapılırdı

Geri
Üst Alt