O reklam dili şimdilerde yok maalesef.Vay beeee, o zamanların reklam kültürüne bak sen.
atölyeye almaya üşenirdik gidip evde tamir etmişliğimiz çoktur şemadan bakar beslemede nekadar yanacak komponent varsa alır gider evde çalıştırırdık. birde bunun 87 si vardı kıl bir müşterinin 3 defa değişim olmuştu vay halimize neler çektik 5-6 kişi giderdik atölyeye almak için sanki puzzle taşıyorsunO televizyon yanılmıyorsam TX84 olsa gerek ama TEKNOwest daha iyi hatırlar bana göre.
Fırın hariç hepsi elimden geçmiştir
Vay beeee, o zamanların reklam kültürüne bak sen.
Abla saçlarını ön plana çıkartsın diye kafayı oldukça sallamış
87 ZETA sanırım usta bahsettiğin televizyon.atölyeye almaya üşenirdik gidip evde tamir etmişliğimiz çoktur şemadan bakar beslemede nekadar yanacak komponent varsa alır gider evde çalıştırırdık. birde bunun 87 si vardı kıl bir müşterinin 3 defa değişim olmuştu vay halimize neler çektik 5-6 kişi giderdik atölyeye almak için sanki puzzle taşıyorsun
Eyvallah ustacımAK18
AK19
AK37
Hiç unutmam, 56k modem ile İstanbul Kozyatağı'nı arardık internete bağlanmak için.
Yıllarca uğraştık o monitörler ileben bu bilgisayarı almıştım Adem Helvacı hocam , yanlış hatırlamıyorsam sene 2000 'di, 3 yıl taksitle almıştık )
sonra 2 yıl boyunca monitör'ü 9 kere servise gidip geldi ne bilelim o zamanlar hakkımızı savunmayı, yenisi ile değişim felan hikaye... bilmiyoruz ki
babamın bu veezy için çok güzel bir lafı vardı, " hayatımızın en büyük kazığı " )))
Dışarıdan çağrı alınca bilgisayarı açma gibi bir özelliği vardı sanırım o modemlerde.Hiç unutmam, 56k modem ile İstanbul Kozyatağı'nı arardık internete bağlanmak için.
O kadarını bilmiyorum hocam. Zaten bilgisayar arkadaşın bilgisayarıydı. Benim 2006ya kadar da hiç bilgisayarım olmadı zaten.Dışarıdan çağrı alınca bilgisayarı açma gibi bir özelliği vardı sanırım o modemlerde.
Nedense o geldi aklıma şimdi