Yeni seri mi geliyor acaba UN9900

Ön, arka tasarım ve ayak tasarımına bayıldım. Şöyle simple tasarımlar yapın işte biraz. Peynir tenekesi gibi her tarafa krom kaplı plastik koymak zorunda değilsiniz.

Scarttan rca'ya mı dönüyoruz yavaş yavaş. Ben hindistan'daki ürünlerde görüyordum ama iç piyasaya da mı veriliyor artık?

Hadi hayırlısı şu (Smart) Konusunda da kendini geliştirse vestel ne iyi olacak.

Arkadaş bir gün de Samsung dan bir şey çalmayın yahu :kop

360° tasarım. Şık olmuş :ok

Bakalım Vestel yaptığı için ne gibi yan etkiler ile karşılaşacağız :alala

Hadi hayırlısı şu (Smart) Konusunda da kendini geliştirse vestel ne iyi olacak.
Aynen hocam geçen bir tarayıcıda bir şeye bakayım dedim ama olmaz olsun deyip kapattım :) Çok hantal ve geç tepki veriyor ne yazık ki.

Arkadaş bir gün de Samsung dan bir şey çalmayın yahu :kop

360° tasarım. Şık olmuş :ok

Bakalım Vestel yaptığı için ne gibi yan etkiler ile karşılaşacağız :alala

Kendi ürettiği tv lere Samsung dan panel aldığı için karşılığında da bir kısım Samsung tv leri Vestel üretiyor diye duymuştum. Daha adını bile duymadığınız nice markaların üretimi de buna dahil sayısı belli değil ?

Daha adını bile duymadığınız nice markaların üretimi de buna dahil sayısı belli değil
Fabrikada üretimden çıkan çok değişik markalar görmüştüm aslında bildiğin Vestel olan :)

NewPol gibi mesela. Polonyaya ihraç edilen bir üretimin iç piyasaya sürülmüşlerinden örnek :)

FİNLUX markasının da aslında 1963 yılında kurulmuş bir Finlandiya markası olduğunu biliyormuydunuz ? :)

Aynen hocam geçen bir tarayıcıda bir şeye bakayım dedim ama olmaz olsun deyip kapattım :) Çok hantal ve geç tepki veriyor ne yazık ki.
Peygamber sabrı lazım ki o bende var uygulamaları kullanıyorum sadece.gel gelelim tarayıcıda sinir ruh hastası yapar.

Fiyat bilgisi burada 55 inç olanı için 4000 lira dedi, alınır mı?

Fiyat bilgisi burada 55 inç olanı için 4000 lira dedi, alınır mı?
Valla kağıt üstünde içime sindi
Yine buradan özelliklerine bakabilirsiniz

Geri
Üst Alt