Oooo,fikoda fark etmemiştim ,alıntı yapınca foto büyüyünce "gizli" bir bağlantı alanı gördüm sankiDeğişim için gelen cihaz,?
Fotolar
Aynen hocam geçen bir tarayıcıda bir şeye bakayım dedim ama olmaz olsun deyip kapattımHadi hayırlısı şu (Smart) Konusunda da kendini geliştirse vestel ne iyi olacak.
Arkadaş bir gün de Samsung dan bir şey çalmayın yahu
360° tasarım. Şık olmuş
Bakalım Vestel yaptığı için ne gibi yan etkiler ile karşılaşacağız![]()
Fabrikada üretimden çıkan çok değişik markalar görmüştüm aslında bildiğin Vestel olanDaha adını bile duymadığınız nice markaların üretimi de buna dahil sayısı belli değil
Peygamber sabrı lazım ki o bende var uygulamaları kullanıyorum sadece.gel gelelim tarayıcıda sinir ruh hastası yapar.Aynen hocam geçen bir tarayıcıda bir şeye bakayım dedim ama olmaz olsun deyip kapattımÇok hantal ve geç tepki veriyor ne yazık ki.
10 haziranda bayiye gelecekmiş (yurtdışına üretim olduğunu söylemişti)Fiyat bilgisi burada 55 inç olanı için 4000 lira dedi, alınır mı?
Valla kağıt üstünde içime sindiFiyat bilgisi burada 55 inç olanı için 4000 lira dedi, alınır mı?
O zaman yakında bayide bu ürünlerFiyat bilgisi burada 55 inç olanı için 4000 lira dedi, alınır mı?
Vestel bayisinde başka ne model var sorarken bunu söyledi, demesine yarın geliyorO zaman yakında bayide bu ürünler