Yeni seri Bosch AutoClean kurutma makineleri hakkında

W Çevrimdışı

wholelottared

Yeni Üye
3 Eki 2022
1
34
Merhaba iyi günler öncelikle herkese. Bu sene kurutma makinesi almak istiyordum ve Bosch Home Professional (WTX87EH0TR) serisinden aldım geçen hafta, henüz teslim edilmedi. Şu model:
Bu SelfCleaning olayının kötü yanlarını aldıktan sonra gördüm. (Aşağı kısmın açılmaması ve bu yüzden kondenseri temizleyememeniz, dolayısıyla birkaç yıl içinde ürünün tıkanması ve servise bakıma yollanmasının gerekmesi. Siemens ve Bosch ürünlerinde kronikmiş galiba.)

Fakat sonradan farkettim ki benim cihazda AutoClean özelliği varmış, bu da SelfCleaning'in gelişmiş hali anladığım kadarıyla. Çünkü kendi kendini temizlediği hâlde alttaki kapak açılabiliyor ve kondensere ulaşıp siz de temizleyebiliyorsunuz, diğer modellerde alttan kondensere ulaşılamıyordu.

Sizlerin bilgisi vardır muhakkak, artık bu modelde aşağısı açılabildiği için bahsedilen tıkanma ve koku sorularını ben de yaşar mıyım yoksa kendim temizleyebildiğim için bir sorun yaşanmaz mı ? Yine de kesin birkaç sene içinde tıkanacaksa ve altının açılmasıyla bir alakası yoksa ürün geldiğinde kullanmadan iade edip başka bir markaya yönelebilirim, görüşlerinizi bekliyorum bu konuda. Teşekkürler.

Sistemin nasıl çalıştığı veya göründüğü hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz video:

Görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
20,622
Temiz ve kuru makinede bakteri oluşmaz.
O biriken suyu da bez ile almanız iyi olur.
Makine bitince de kapağı açık kalsın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt