geceninbirvakti
Aktif Üye
- 21 Ara 2017
- 561
Trendyol'dan bir satıcıdan priz aldım Viko marka 5 metre prizin tarih bilgilerine baktığımda 2015 yılında üretilmiş 8 yıllık bir ürün yakın zamanda tekrar internetten yine Viko marka priz aldım yine üçlü 5 metre kablolara baktığımda 2015 üretimi olan kablo biraz daha ince ve sert ve priz başlığı içinde delik yok resim 1 deki ürün.
Resim 2'deki ürün de şu an yine marketlerde satılan yakın zamanda yeni aldığım ürünün başlığında ise delik var delikli mi olması gerekiyor olmaması bir sorun mu iade edip delikli olandan mı alayım yardımınızı rica ederim 8 yıllık bir ürün olması düşündürdü beni bu kadar yıl poşetin içinde beklemesi bir sorun oluşturur mu 100 liraya geldi bana.
Resim 1
Resim 2
Resim 2'deki ürün de şu an yine marketlerde satılan yakın zamanda yeni aldığım ürünün başlığında ise delik var delikli mi olması gerekiyor olmaması bir sorun mu iade edip delikli olandan mı alayım yardımınızı rica ederim 8 yıllık bir ürün olması düşündürdü beni bu kadar yıl poşetin içinde beklemesi bir sorun oluşturur mu 100 liraya geldi bana.
Resim 1
Resim 2