Diridiri06
Süper Üye
- 7 Eki 2019
- 519
- 33
Abi benim TV Rowell RL-7055S 55" Full HD LED TV modeli ile aynı gibi rowell yazılımını yüklesem sorun yaşarmıyım acabaTakipçisiyiz. Gelişme olur olmaz bilgilendirme yapacağız
Abi benim TV Rowell RL-7055S 55" Full HD LED TV modeli ile aynı gibi rowell yazılımını yüklesem sorun yaşarmıyım acabaTakipçisiyiz. Gelişme olur olmaz bilgilendirme yapacağız
Çalışacağını hiç zannetmiyorum.Abi benim TV Rowell RL-7055S 55" Full HD LED TV modeli ile aynı gibi rowell yazılımını yüklesem sorun yaşarmıyım acaba
Awox için muaid kumanda yokmu daha şık
Akıllı kumanda var o bile işlemiyo nasıl Bi sistem yaptılarsaŞuana kadar çalışan başka bir kumanda denk gelmedi.
Kumanda eleştirdiğimiz konuların başında, gerçekten çok amatörceAkıllı kumanda var o bile işlemiyo nasıl Bi sistem yaptılarsa
Android TV olması her bakımdan iyidir diye düşünüyorum. Nitekim lüzumsuz ilavelerin makaslandığı custom rom'larla daha esnek bir yapıyakavuşturulabilir diye ümit ediyorum. Mottomuzu dillendirecek olursak "Açık kaynak candır"
Açık kaynak candır"
Kumanda eleştirdiğimiz konuların başında, gerçekten çok amatörce
Aslında bu işe bi ara el atalım istiyoruz ama çok yoğun olunca bölünemiyoruz
Bence artık şu tip basit kumandaların standart olması lazım;
Pixel Teknoloji veya Tavsiye Forumu damgalı bir custom rom... Düşüncesi bile güzel Umarım zaman bulursunuz.
Şahsen ben olsaydım Android 4.4.2 sürümü kullanırdım. Az ram ile esnek kullanım sağlayan bir sürümdü.
Umut'cum Allah için vidadan tasarruf etmeyi vizyonuna oturtmuş beyinlerden bunu beklemeyelim