Yeni DNS Adresi (Çok Hızlı)

Şöyle ufak boyutlu hele ki kilobitli ama terebaytlı programların işini çalaçabuk yapan, yormayan kıyı köşede kalmış programlara denk geliyorum ya...

Değme keyfime arkadaş !!!! :)

Program her şeyi hallediyor, iş görüyor. Tavsiye ederim.

Aslında forumda "Tavsiye Ederim" diye bir bölüm açılsa ?!??? @Ado , @Umut Barış , @Sota , @BlackSea , @Deimos
Bu tarz bilinmeyen ama iş gören uygulamalardır, kendin yaplardır (youtubeden 5 dakikada pratik şeklindeki videoları değil de gerçekten kendi yaptığı, hazırladığı şeklinde resim, video vs leri) paylaşılsa... Sevgi ve bilgi paylaştıkça artar, güzelleşir... ;)
Hangi program

psiphon 3 ile Vpn değiştiriyorum ancak bunun değerlerini nasıl öğrenip modeme gireceğiz..?.. eğer girersek sanıyorum modemden ülke çıkış da değişmiş olur.. modem vpn değiştirme konularına baktım ama çok karışık gibi geldi bana..

psiphon 3 ile Vpn değiştiriyorum ancak bunun değerlerini nasıl öğrenip modeme gireceğiz..?.. eğer girersek sanıyorum modemden ülke çıkış da değişmiş olur.. modem vpn değiştirme konularına baktım ama çok karışık gibi geldi bana..
psiphon 2mb/sn sinirlamasi var bilginiz olsun.

Screenshot_1a280383ce8831dba.png
linuxta böyle resim çıkmıyor,daha doğrusu ikonlar görünmüyor,kaldırdım programı :) teşekkür ederim,yinede görmüş oldum :ok

bu hatayı alıyorum dns i değiştiremiyorum. destek
Resim19973ca341a195ba1.png

Arkadaşlar gerçek tende işe yarıyor mu?

evdeki pcde birazda olsa fark etti eskiden 8888 kullanıyodum

Geri
Üst Alt