I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba, yeni açmış olduğum forum siteme, kimler yardım edebilir. Evet forum sıfırdan kuruldu içinde pek bir şey yok ama katılmak isteyen bu işleri seviyorum destek vermek isteyenler olursa sevinirim. Veya foruma gelip, inceleme yapacak olanları da beklerim. Dostum şu eksik şunu ekle, bak şunu şöyle yap derseniz de mutlu olurum.
Kısaca forumdan da bahsedeyim.
Tema paylaşımı, uygulama, program, müzik, şarkı, ve oyun konularının paylaşılacağı bir site olacak. DISCORD eklenecek. Kısaca temel konular bunlar.
Dipnot: Site keyfi amaçlı açılmıştır taş patlasa 2 sene daha devam edeceğim. Sonra ne olur bilmiyorum, halı hazırda müzik dinleme sitem var. Bu konu da açma sebebim belki fikir veren olur veya destek olmak isteyen olur diye açıyorum. Böyle bir konunun açılması yasaksa Adminler silebilirler
Site free değildir, 12 TL 1 senelik host hizmeti alınmıştır. Site linki
Kısaca forumdan da bahsedeyim.
Tema paylaşımı, uygulama, program, müzik, şarkı, ve oyun konularının paylaşılacağı bir site olacak. DISCORD eklenecek. Kısaca temel konular bunlar.
Dipnot: Site keyfi amaçlı açılmıştır taş patlasa 2 sene daha devam edeceğim. Sonra ne olur bilmiyorum, halı hazırda müzik dinleme sitem var. Bu konu da açma sebebim belki fikir veren olur veya destek olmak isteyen olur diye açıyorum. Böyle bir konunun açılması yasaksa Adminler silebilirler
Site free değildir, 12 TL 1 senelik host hizmeti alınmıştır. Site linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.