Öyle deme bi tatlı iyi gider şimdiBugünlük doydum maalesef. Yarına kod olursa alabilirim.
Ne alakaymış marketle, ne saçma cevap vermişler. Ben devamlı marketten de kupon kullanıyorum, yemektende hiç böyle birşey başıma gelmedi.Yemek sepeti kadar Adi şirket yok banabi den market şiparişi verdim 1 ay önce 30 TL indirm verdi..
Şimdi merhaba kuponunu vermedi yakalayı da vermedi 40 indirim düşüyor ödeme almıyor..
Mh ye yazdım market alışverişinde indirim aldığım içinmiş market başka yemek başka ..
Önceden böyle değildi kupon kullnımına bloke koydular kaldırmıyorlar şf...siz bunlar..
Daha önce arka arkaya kaç kere kupon kullandım oluyordu ..
Belirli bir şipariş verince daimi müşriteri oldu diye kupon işine bloke koyuyorlar ..
Öyleymiş ilk banabi şiparişi 30 TL verdiler yemekteki aktif kuponlarım var indirim şiparişten düşüyor,Ne alakaymış marketle, ne saçma cevap vermişler. Ben devamlı marketten de kupon kullanıyorum, yemektende hiç böyle birşey başıma gelmedi.
Ya arkadaş demeyin böyle şeyler, @TC Yıldırım adam zaten burnundan soluyor bunların garezi sana diyim benBurger den benim 2 lim söyledim. Kupon uygun değil hatası verdi ama 40₺ indirim yaptı
Sadece bana mı gösterip elletmiyorlar kartın limitide var göteriyor ama elletmiyorlarBurger den benim 2 lim söyledim. Kupon uygun değil hatası verdi ama 40₺ indirim yaptı
Yetiş Adem Helvacı Hocam dedirtecek sonunda yemek sepeti banaYa arkadaş demeyin böyle şeyler, @TC Yıldırım adam zaten burnundan soluyor bunların garezi sana diyim ben