Y Çevrimdışı Yavuz16 Yeni Üye 9 Haz 2020 3 31 9 Haz 2020 #1 Mrb bu tv için yazılım güncelleme var mı Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 9 Haz 2020
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 9 Haz 2020 #2 Selam güncelleme yoktur, riskli bir kart piyasada bulsanız bile yüklemeyin
Y Çevrimdışı Yavuz16 Yeni Üye 9 Haz 2020 3 31 9 Haz 2020 #3 fikoloji' Alıntı: Selam güncelleme yoktur, riskli bir kart piyasada bulsanız bile yüklemeyin Genişletmek için tıkla ... Wifi ile internete bağlanıyor ama internet erişimi crome güncelleme isteniyor yapamadım acaba bir çözümü var mı?
fikoloji' Alıntı: Selam güncelleme yoktur, riskli bir kart piyasada bulsanız bile yüklemeyin Genişletmek için tıkla ... Wifi ile internete bağlanıyor ama internet erişimi crome güncelleme isteniyor yapamadım acaba bir çözümü var mı?
Çevrimdışı TEKNOwest VIP 23 Eyl 2018 10,455 50 9 Haz 2020 #4 Yavuz16' Alıntı: Wifi ile internete bağlanıyor ama internet erişimi crome güncelleme isteniyor yapamadım acaba bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla ... mb90 anakartlı cihaz artık güncelliğini yitirdi. android box işinizi görür
Yavuz16' Alıntı: Wifi ile internete bağlanıyor ama internet erişimi crome güncelleme isteniyor yapamadım acaba bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla ... mb90 anakartlı cihaz artık güncelliğini yitirdi. android box işinizi görür
Y Çevrimdışı Yavuz16 Yeni Üye 9 Haz 2020 3 31 12 Haz 2020 #5 TEKNOWEST' Alıntı: mb90 anakartlı cihaz artık güncelliğini yitirdi. android box işinizi görür Genişletmek için tıkla ... fikoloji' Alıntı: Selam güncelleme yoktur, riskli bir kart piyasada bulsanız bile yüklemeyin Genişletmek için tıkla ... Peki 2018 model vestel marka tv nin ekranı kırıldı onun ana kartını m90 a taksak olur mu
TEKNOWEST' Alıntı: mb90 anakartlı cihaz artık güncelliğini yitirdi. android box işinizi görür Genişletmek için tıkla ... fikoloji' Alıntı: Selam güncelleme yoktur, riskli bir kart piyasada bulsanız bile yüklemeyin Genişletmek için tıkla ... Peki 2018 model vestel marka tv nin ekranı kırıldı onun ana kartını m90 a taksak olur mu