YAZILIM GÜNCELLEME FREKANSI ( 11729 vertikal 15555 ) aktif mi !! pasifmi ?

Yusufturgut

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
Yusufturgut
YAZILIM GÜNCELLEME FREKANSI ( 11729 vertikal 15555 )
uydudan yazılım güncelle diye kumandadan aktif ediyoruz ama nafile ya frekans aktif değil yada sistem çalışmıyor bu konuda moderatör arkadaşların bilgisine sunulur

JVC-LT 55VU53T smart tv TV deki yazılım aşağıda

CARBON-(MB 130) Yoda (V.3.62.35.0 )

Eski frekans,şimdi boş o frekans,tvde kalmış gibi görünüyor :ok

Eski frekans,şimdi boş o frekans,tvde kalmış gibi görünüyor :ok
yani uydudan yazılım güncelleme pasif -- aktif herhangi bir frekans yok !!!!
VEWD APPS da opera tv varmı bendeki cihazda gözükmüyor??

Görünmüyorsa,yoktur muhtemelen ,bizim tvler eski,ama yinede bakayım içinde varmı ,(olacağını sanmıyorum) sevgili Yusufturgut ,bu arada frekans şimdilik pasif görünüyor :ok

TV'deki platformun kendisi Opera TV değil miydi zaten?

Tv de tkgs yok mu ?

Çalışma modunu esneğe alıp kanalları otomatik olarak güncelletip kendi ihtiyacınıza göre sıralayabilirsiniz !?!!??? :hmm

Gerçekten olmazsa olmaz bi özellik şu, yıllardır frekansmış, ayarmış, uğraşmıyorum hiç. Tam Türk usulü uygulama, kanal gitti mi, tkgs yi aç kapat düzelir ?

Manuel kanal arama bölümünden
Frekans = 12380
Polarizasyon = DİKEY
Sembol Hızı = 27500
Şebeke arama = ETKİN
Yapıp OK tuşuna basın. ?

Manuel kanal arama bölümünden
Frekans = 12380
Polarizasyon = DİKEY
Sembol Hızı = 27500
Şebeke arama = ETKİN
Yapıp OK tuşuna basın. ?
Tv de tkgs yok mu ?

Çalışma modunu esneğe alıp kanalları otomatik olarak güncelletip kendi ihtiyacınıza göre sıralayabilirsiniz !?!!??? :hmm

Gerçekten olmazsa olmaz bi özellik şu, yıllardır frekansmış, ayarmış, uğraşmıyorum hiç. Tam Türk usulü uygulama, kanal gitti mi, tkgs yi aç kapat düzelir ?
Sanırım arkadaşın isteğini yanlış anladınız. Arkadaş uydudan yazılım güncellemeyi sormuş siz uydudan kanal güncelleme frekansını yazmışsınız. :haha

17mb230 da aktüel yazilim güncelleme frekansi resimdeki gibi görünüyor ama almanyada deneme sansim yok.Frekansi manuel girip deneyebilirsiniz,bu anakartla otomatik güncelleme aldigini paylasan bir arkadasimiz olmustu forumda.

20200225_0826001.jpg

Son düzenleme:
Sanırım arkadaşın isteğini yanlış anladınız. Arkadaş uydudan yazılım güncellemeyi sormuş siz uydudan kanal güncelleme frekansını yazmışsınız. :haha

Haklısın bir anlık fırsat bulup foruma online olup acele okuyup acele cevap yazınca @trkkrsy arkadaşımız tkgs den bahsedince de ortaya bu durum çıktı.:haha1 Yanlış anlayan sadece ben değilmişim. :haha1
Resim MB211
@hosbulduk Arkadaşımız da resim eklemiş frekans doğru :ok

Yazilim-guncelleme-frekansi.jpg

Son düzenleme:
:ok
Evet,bende ondan veremedim frekansı,bizdekiler eski çünkü, ama zaten yazılımda yüklenmiyordu :ok

Geri
Üst Alt