Yazılan Cezalar İçin Anket

Sizce denetimler vatandaşın yararına mı yoksa ekonomiye kaynak yaratmak amaçlımı yapılıyor ?

• Vatandaşın yararına

• kaynak yaratmak için

• Hızımı yapar cezam neyse çekerim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Son günlerde yazılan cezalar vatandaşın ekonomik zorluğuna zorluk katmaya devam ediyor.
Emniyet birimlerinin yaptığı trafik denetlemelerinin gazete, haber ve yorumcular tarafından ceza kesmek amaçlı olduğu kanısı mevcut. Birçok vatandaşa kesilen cezalar bozulan ekonomiye kaynak yaratmak için yapıldığı düşünülmektedir. Ve toplum içinde konuşulan ve varılan kanıda hemen hemen her poliste ceza koçanı mevcut, Bu koçanın bitirilmesi şart olduğu düşünülüyor.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? doğrumudur ? yoksa vatandaş ve sürücülerin yararınamıdır ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Seçime yakın zaman kadar, gözünün üstünde kaşın var. deyip dayanacaklar vatandaşa.

Ankara dönüşü 10tane radar saydım Adanaya kadar sizce normal mi :kiskis

Basri Çevrimdışı

Basri 

Aktif Üye
11 Eki 2018
123
Peki trafikte hayatını kaybeden insanların terörden hayatını kaybeden insanların dört katı olduğunu biliyormusunuz bence çok ama çok geç kalınmış bir uygulama şurası muhakkak ki bu uygulama kaynak yaratmak için yapılıyor ama yine de sonuna kadar destekliyorum

axXxo Çevrimdışı

axXxo 

Yeni Üye
3 Kas 2018
34
36
Seçime yakın zaman kadar, gözünün üstünde kaşın var. deyip dayanacaklar vatandaşa.

Ankara dönüşü 10tane radar saydım Adanaya kadar sizce normal mi :kiskis
Bizim Manisa'da giriş çıkış arası 5 km'de 4 tane radar var :) yani sizin o mesafeye göre az bile denebilir, işin suyunu çıkarttılar bu aralar sene sonu kotayı doldurabilmek için en ufak kusura ceza yazıyorlar, eskiden çevirmede dahi yakalansan tolerans sınırı vardı polislerin artık yanından geçerken ceza yazıyorlar. Burada drone ile şehir içi ara sokak/cadde gibi yerlerde emniyet kemeri ve telefonla konuşmaya ceza kesiyorlar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bir devlet, Vatandaşını düşünüyorsa önce AHLAK sahibi olarak büyümelerini sağlar ve eğitim sistemini bu temeller üzerine kurarak taaa çocukluğundan itibaren topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlar, böylece toplum kurallarının önceliği ve önemi vurgulanmış olur, böylece toplum kurallarının hassasiyet ve öneminin farkında olan bireyler trafik kurallarında da aynı bilinç ile hareket eder. Bireysel olarak içinde ahlaksızlık olana devletin de yapabileceği bir şey yok bunda hemfikirim lakin şu an mevcut olan bu yönetim şekline göre bu ülkede trafikte kırmızıda geçmenin cezasını 10.000TL de yapsanız çözüm bu olmaz. Hapiste geberik gideceğini bile bile NAMUS zırhının arkasına saklanıp eşini çoluk çocuğunu öldüren kesip biçen zihniyete sen trafik cezası yazsan ne olur yazmasan ne olur.

Eğitim Eğitim Eğitim
Ahlak Ahlak Ahlak

:ok

Bu arada tabii ki kaynak şıkkını tıkladım zira maalesef hükümetin gözünde açık kapatmanın tek yolu bizim sırtımızdan inmemektir. :ok

Köprü para kazanamadı, ödeyin kaynaktan
Hastanalere az müşteri geldi, Ödeyin kaynaktan
Bakan ve bürokratlara 500SEL Mercedes lazım, ödeyin kaynaktan
Diyanet işleri başkanının bir milyonluk arabaya binmesi lazım, ödeyin kaynaktan
Daha bunun gibi binlerce ZARURİ ödemesi var devletimizin. Tabii ki ödesinler kaynaktan.

Kaynağı biz dolduruyoruz nasılsa. :ok

Şimdi yine kızacaklar bana bu yazdıklarım için :kiskis

Geri
Üst Alt