Yaşanmış, Gerçek Bir İstifa Hikayesi.. Sene 2015 :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bu cihazların arızalarına giden servise de acıyorum .vinç giremeyen kısımda kalan müşterilere de üzülüyorum bir ton para ödemişlerdir bu evlere ya birde alçıpen içinde gaz kaçağı olursa vay haline yık dök yeniden yap müteahhidin kulakları iyi çınlıyordur. Bende çınlatmadım değil:kiskis
Ustacım tuğla duvardaki yıkımdan daha basit oluyor bunlar, Maket bıçağı ile kesiyorlar, klimacı işini bitirince alçıcı usta gelip parçayı yamayıp saten alçı çekip gidiyor ama ev çok alçı tozu oluyor :kiskis

ısrar ediyorum ki alüminyum kit bu sistemde gayet sağlıklı çalışırdı.

Toplu Satışlar Müdürlüğü 300 klima satıp kâr ettik sanmış ama beyin yok bunlarda, o klimaları normal vatandaşa satsalar boru parası ödemeyeceklerdi :)

Bir de normal vatandaşa 2000 iken bu muhterem 300 tane birden aldı diye fiyatın dibine vurup 1200 den alıyor ooooh suyundan da koy. Yalan olmasın rakamı hatırlamıyorum lakin fatura görmüştüm, inanılmaz komik rakama satılmıştı perakende fiyatı ile kıyaslayınca..

Ahmet bey de zannediyor ki ''Müdürlerim iş yapıyor'' :kiskis

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
üç otuza personel çalıştırırsan bu işler böyle olur. patron ucuza iş gücü aldığını sanır ama personel de aldığım paranın ederi bu der fazla kasmaz eskidenmişti bunlar z kuşağını yeni yeni tanıyorlar :kiskis ortaya böyle manzaralar çıkıyor maalesef bir işyerinde istikrar için uzun vadeli tecrübeli çalışanlarla olur buda hakkını vermekle asın kesin kovunla bu işler olmuyor görüyorlar ama işlerine gelmiyor .personel al önüne ne yapacağı yazılı kağıdı koy tamam çünkü personeli eğitecek tecrübeli insan yok . 21 gün eğitimle uzman teknisyen oluyorsun nedeyim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
üç otuza personel çalıştırırsan bu işler böyle olur. patron ucuza iş gücü aldığını sanır ama personel de aldığım paranın ederi bu der fazla kasmaz eskidenmişti bunlar z kuşağını yeni yeni tanıyorlar :kiskis ortaya böyle manzaralar çıkıyor maalesef bir işyerinde istikrar için uzun vadeli tecrübeli çalışanlarla olur buda hakkını vermekle asın kesin kovunla bu işler olmuyor görüyorlar ama işlerine gelmiyor .personel al önüne ne yapacağı yazılı kağıdı koy tamam çünkü personeli eğitecek tecrübeli insan yok . 21 gün eğitimle uzman teknisyen oluyorsun nedeyim
Yaaaaaa o da ayrı konu, darılmasınlar lakin yeni yetme bir çok genç kardeşimiz var, statü olarak baksan UZMAN TEKNİSYEN, uygulamada senin yanına gelince dut yaprağı gibi oluyor kardeşlerimiz.

21 günde olsaydı bu işler..

O sizin dediğiniz piliç piliç :kiskis

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
345
Adem hocam çalışma hayatına yeni başlayan ve başlayacaklara başıyla sonuyla çok dersler çıkarılacak bir tecrübenizi paylasmisiniz.
meslek hayatımın sonuna yaklastigim bu yıllarda, çok sık ben de söyler oldum "emekli olunca bir kitap yazsam şu olaya bir sayfa ayirsam" diyeceğim çokça olaylarla karşılaşıyoruz an bean.kamuda veya özelde o kadar çok gün içinde akla ve mantığa aykırı durum oluyor ki aptal olmayan her insanın gördüğünü ,o koca koca, kapısında unvanları yazan insanlar gormemekte ısrar ediyor.çunku kral çıplak dese yağlı ballı konumlarını kaybedecekler.
Maalesef zamanımızda insanlar yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla imtihan edilecekler (ahir zaman imtihanı) . ülke, dünya bu halde ise; kötüler yüzünden değil sesini çıkarmayanlar yüzünden...
Siz bedel ödeyip kral çıplak (veya üzerine hafif bir şeyler giymiş ???) diyebilmissiniz
Ya bizler?
Selamlar,saygılar çok güzel hazırlanmış izlenir bir anlatım olmuş.???
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geri
Üst Alt