Yarin servis gelecek nelere dikkat etmeli?

H Çevrimdışı

Hakan0691

Yeni Üye
28 Mar 2021
6
44
Arkadaslar merhaba buraya yeni uye oldum konuyu dogru yeremi aciyorum onuda bilemiyorum vatan web uzerinden gece indirimi vardi 5650 tl ye sony 55xh8096 tv aldim 1.sorum ben kargo takip no su beklerken bi numara arayip kuruluma gelcez sony servisiyiz tv yi magazadan biz alip getiriyoruz kargo yok dedi bu normalmi ? 2. yarin kuruluma gelecekler nelere dikkat etmeliyim panel le ilgili piksel sorunlariyla ilgili

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Evet panel testi yapabilirsiniz. Gerisini servis halleder.
Nakliye servise aitse servis getirir
Hayırlısı olsun kurulum sonrasında görüşlerinizi de paylaşırsan seviniriz.

H Çevrimdışı

Hakan0691

Yeni Üye
28 Mar 2021
6
44

Evet panel testi yapabilirsiniz. Gerisini servis halleder.
Nakliye servise aitse servis getirir
Hayırlısı olsun kurulum sonrasında görüşlerinizi de paylaşırsan seviniriz.

Vatan bilgisayarin web sitesinden aldim kargo standart gonderim ups kargo yaziyodu siparisi tamamladigimda kargoya verilince kargo takip nosu sms ile iletilecek yaziyodu direk bi numara arayip evdeyseniz yarim saate kuruluma gelcez dedi bende calisitigim icin pazartesi kuralim simdi evde degilim dedim ama icime nedense kurt dustu

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Vatan bilgisayarin web sitesinden aldim kargo standart gonderim ups kargo yaziyodu siparisi tamamladigimda kargoya verilince kargo takip nosu sms ile iletilecek yaziyodu direk bi numara arayip evdeyseniz yarim saate kuruluma gelcez dedi bende calisitigim icin pazartesi kuralim simdi evde degilim dedim ama icime nedense kurt dustu
Bölgenizde Vatan şubesi varsa, servise gün içinde teslim etmiş olabilir.
Vatan'ı arayıp sorun.

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
Ben de vatandan dediğiniz gibi aldım. Vatan şubeden beni müşteri temsilcisi aradı bilgilendirdi. Ben şubeye de gittim faturayı vs teslim aldım aynı gün de servis gelip kurdu ürünü. (Siparişi bir gece önce verdim ertesi akşam TV hazırdı)

Bu mağazaların gece indirimlerini tavsiye ediyorum. Hem kargoda bir sıkıntı mı olur endişesini kaldırıyor hem de gerçekten çok uygun fiyat denk gelebiliyor.

M Çevrimdışı

mugetsu

Yeni Üye
2 Mar 2021
33
27
Selamlar Tv güzel ürün çok kuruyoruz bu üründen teşir olup olmadiğina bakin piller panasonıc olacak kutunun bant şekilden anlaşilir birazda ama güzel tv

H Çevrimdışı

Hakan0691

Yeni Üye
28 Mar 2021
6
44
Selamlar Tv güzel ürün çok kuruyoruz bu üründen teşir olup olmadiğina bakin piller panasonıc olacak kutunun bant şekilden anlaşilir birazda ama güzel tv
Merhaba piller panosonic tv de olu piksel bulutlanma sorunlariyla karsilasmadim yabanci sitelerin kutu acilislarinda kutunun altinda kilit gibi seyler var oradan aciyolardi benim kutuya serit kablo gibi seylerden atmislar ayrica tv nin arka kapagina elimi deydigimde baya bi esneme mevcut yeni tv aldim ama ürun acilip tekrar toplandi gibime geliyo icim rahat degil.maglesef bu konuda beni aydinlatirmisiniz Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mugetsu

Yeni Üye
2 Mar 2021
33
27
Evet normal herkese öyle dediğiniz gibi gidiyor bir problem yoktur Sony’lerde öyle problemler görmeniz çok zor olur en sıkıntısız tamire en az gelen tv Sony gördüm o kadar söyliyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O dediğiniz esneme payidir bir problem teşkil etmez

Geri
Üst Alt