- 23 Kas 2017
- 21,011
12 saat çalışarak mümkünmüş.
Ses verince de değişen bir şey olmuyor, canımız sıkılıyor, anlamayan beyaz guzulara var olan gerçekleri tekrar anlatma evresini geçtik artık... ?Forumdan sıfır ses.
Gerçekleri paylaşmak güzel yine de.Ses verince de değişen bir şey olmuyor, canımız sıkılıyor, anlamayan beyaz guzulara var olan gerçekleri tekrar anlatma evresini geçtik artık... ?
Aklı başında olan herkes gerçekleri çok iyi biliyor da aklı kirada fikri firarda olanlar gerçekleri anlamamak için üç maymunu oynuyor... Bir gün gelecek, o üç maymunlar kıçına sağlam şaplak yiyecek...Gerçekleri paylaşmak güzel yine de.
İşte. Bir tarafta çıkarcılar, bir tarafta standartları çok düşük olanlar.Hocam biz bunu da istemiyoruz. Beni 2013 yılında aldığım ilk maaş zamanında ki alım gücüne geri döndürsünler yeter.
Iphone fan boyu falan değilim, memur olarak ilk aylık maaşımla dönemin amiral telefonu Iphone 5S almıştım. Bir maaş yeterli olmuştu. Şimdi bir aylık maaşla değil amiral telefon, Xiaomi'nin iyi bir modelini zor alırsınız.
Burada ki olay telefon değil yalnız dikkatinizi çekerim alım gücü. Telefon üzerinden örnek vermek istedim sadece kendim 5 senede bir telefon değiştiririm.