yardım edin

atakane123

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
Katılım
11 Nis 2020
Mesajlar
72
Yaş
24
atakane123
Arkadaşlar babam yurtdışında ve banka borçları var.Borçlarından dolayı tüm kartları iptal edildi.Atm leri kullanamıyorum hesap numarası vb elimde yok.Finansbanka gittim bana 5000 tl altı ödeme almadıklarını söylediler.ŞUAN 2 AYLIK BORCUM VAR VE 3. AYDA AVUKATLIK OLACAK. Ödemek istediğim borcu bana ödetmiyorlar.Ne yapmam gerekiyor.Nereye şikayet etmem gerekiyor. Banka göz göre göre beni avukatlık yapmaya çalışıyor.
 
Şikayetvar.com da şikayetinizi dile getirebilirsiniz.
 
Borç kimin?
Sen 18 yaşını doldurdun mu?
 
Borç babana ait peki sen neden ödeme yapamıyorsun?
TC kimlik ile falan para gönderiliyordu. Western Union vs. bir araştırın derim.
 
Atm den kartsız olarak TC kimlik numarası ile ya da borcun olduğu kartın numarasıyla ödeme yapılabilir, bankalar içeriden almıyor haklısın ama sorunu izah edip yardım isteyebilirsin müşteri hizmetlerini arayıp ödeyebilirsin yok bütün bunlara rağmen ödeyemiyorsan sosyal medyada bankayı etiketle çözülür o zaman
 
Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için biraz geç kaldım kusura bakmayın.Bir tanıdık vasıtasıyla hallettik.Her türlü müşteri hizmeti vb denedim.Ama sonuç nafile.Tanıdığınız varsa halloluyor yoksa zorla avukatlık.
 
Geri
Üst Alt