Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
tekrar yükle yazılımı bakbalım nolcaköncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. vermi,ş olduğunuz yazılımı yükledim vestel yazısı geldi fakat açılırken vestel ters yazıyor açıldıktan sonra menü düz fakat bulanık oldu.şimdiden teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.
tekrar yükledim yine aynıtekrar yükle yazılımı bakbalım nolcak
evet orjinal 3 senelik tv daha hiç arıza yapmamişti ilk arızası servise götürecem ozaman yapacak bir şey kalmadı yardımlarınız için çok teşekkürler sağlıcakla kalın.tv anakart orjinal anakartımı fikoloji seri no'ya göre full yazılım vermiş yanlış yazılım vermediyse tv de arıza yoksa extra ayar falan yapmadıysanız size sorun olmaması lazım F fikoloji,
başka flaş ile attım belki yazılım ile bir problem olasılığı olabilirbaşka bir flaş bellek ile deneyin F fikoloji den cevap bekleyin belki yanlış yazılım vermiştir bazen yazılım versiyonu yüksek olunca böyle sorunlar oluyor
17MB140 17MB140TC Panel Yazılımı Yükleme Yöntemi :
panel dosyası17MB140 17MB140TC Panel Yazılımı Yükleme Yöntemi :
Kart değişimi veya hatalı yazılım sonucu görüntüde gamma veya görüntü ters sorunları varsa panel dosyasını yükleyerek ekranı düzeltebilirsiniz.
Panel yazılımını yükleyebilmeniz için televizyonun çalışır durumda olması gerekiyor.
FAT32 olarak formatlanmış USB belleğin içerisinde “pq” isminde bir klasör oluşturun ve
isimli panel dosyasını bu klasörün içerisine atın.
- VESTEL_D1_Plus_PNL.bin
USB belleği televizyonun USB-1 girişine takın ve televizyonun servis menüsüne girin. Servis menüsünde bulunan “USB Operations” seçeneğinin üzerine gelip “OK” tuşuna basın. 5 saniye bekledikten sonra televizyonun fişini çekip tekrar takın ve görüntünün düzelip düzelmediğini kontrol edin.
bu yöntem olurmu olursa
- VESTEL_D1_Plus_PNL.bin bu dosyayı nerden bulabilirim.