**Yanıyor -Hori Tactical Assault Commander TAC PRO (Type M2)- KeyPad and Mouse [128 € ] Herşey Dahil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rfve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rfve

Aktif Üye
Puan 93
Çözümler 0
rfve
dXSVAO.jpg

HORI Tactical Assault Commander Pro (TAC Pro) KeyPad and Mouse Controller for PS4 and PS3 FPS Games

? 128 € [Kargo ve Gümrük Vergisi Dahil] Adrese Teslim ??
(Yaklaşık 835 TL)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Türkiye Fiyatları 2.000 TL Civarı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunlara bu fiyatları veren varmı ?

Parası olan verebiliyor yalnızca zaten abi, fazla düşünmeye gerek yok. :hihi
Bırak "fazla" yı, hiç düşünmedim zaten ,1 aylık asgari ücret tutarına cihaz :) Bende herkese "tvleri neliklerle alıyorsunuz,ellemeyin yazılımları falan "diyorum hep, o zaman herkes tv yazılımlarıyla oynayabilir :haha1
Nasılsa bundan ucuz bir tv bulunabilir :haha1

Oyuncu ekipmanları adı altında pazarlanan IT ürünleri biraz lükse kaçıyor. Parası olan versin tabi kimse kimsenin parasına karışamaz...

Oyuncu ekipmanları adı altında pazarlanan IT ürünleri biraz lükse kaçıyor. Parası olan versin tabi kimse kimsenin parasına karışamaz...

Bilgisayar bileşenleri pazarında iş iyice pazarlama stratejisine dönüştü desek yeridir.

Kimseye karışmıyorum zaten, parası olan alıp hayrını görsün banane ,2000 tl veren mutlaka çıkar :) :ok

Geri
Üst Alt