Ürün orijinal mi acaba
Ben soracaktım korktum iyi sordun
Ürün sahte çıktı azönce iade sürecini başlattık.Güle güle kullanın. Ürün orijinal mi acaba?
Yalnız millet küçük çaplı kıskançlık krizi geçirmiş. Aman yolda falan düşürmeyin, dikkatli kullanın.
yok daha nelerÜrün sahte çıktı azönce iade sürecini başlattık.
Şu kulaklığı almayı aklımın ucundan bile geçirmiş değilim. Buna bağlı olarak ne incelemelerine baktım, ne de fiyatını takip ettim. Ama piyasada o kadar çok sahtesi varmış ki, bu tip konuları görmezden gelmek mümkün olmadı. Kulaklıktan çok paketi, altındaki yazılar falan konuşuluyor. İstemsizce sorma gereği duydum. ?
Aynı cihazdan bendede var daha önce almıstım orjinaldı.Ürün sahte çıktı azönce iade sürecini başlattık.
Arkadaş orjinalini almıştı, bas bekleme demişti, o yüzden hiç bulaşmadım.
Bas vermeyen kulaklık kablosuz olsa ne yazar di mi?
Bu tip kulaklıklarda mikrofon işi de sıkıntı, mesafe olduğu için bağırmanız gerekiyor.
Aslında önemli olan tüm frekansları düzgün verebilmesi. (Buna bass da dahil) Ama bu tamamen kablosuz kulaklık işi henüz çok yeni. Kullanılabilir olmaktan bana göre uzak. Biz kablo kalitesi arayan, şarj süresi arayan adamız. Kullandığımı düşündükçe anksiyetem coşuyor.
Ya bu kulaklığın internet aleminde ne kadar çok sahte muhabbeti döndü gerçekten.
Sota Bu tip ürünlerde zaman geçtikçe sahte sayısı da, niteliği de artıyor. Genelde ilk alanlar daha rahat atlatıyor bu süreci.
Yalnız kafa bulmuyorsanız büyük talihsizlik olmuş, millet nazar değdirdi galiba.
Çünkü kabloyu unutup masadan bilgisayarla gitme ihtimaliniz mevcut.
Ben yapmadımEvet malesef fake çıktı ürün, bakalım sıkıntısız bir şekilde iade edebilecek miyiz
Nazar değdi ?