Xiaomi Pad 7 14.499 TL

E Çevrimiçi

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
149
22
Güzel fiyat. Snapdragon 8s Gen 3 denginde Snapdragon 7+ Gen 3 işlemci ve IPS 4K 144 Hz %100 DCI-P3 ekran kullanıyor. Ekranı okadar iyi ki NanoRewiew 100 üzerinden 95 puan vermiş. Ayrıca 7 yıl güvenlik güncellemesi garantisi verilmiş şu anda 6 yılı kaldı. (Xiaomi güncelleme konusunda şaşırttı)

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,937
41
Bu fiyat ile Ipad radarına giriyor, aynı fiyata Ipad 11 alınabilir. Ekran olarak Xiaomi daha iyi ama Ipad de tam bir performans canavarı + ölümsüzlük vaadediyor 🙂

E Çevrimiçi

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
149
22
Bu fiyat ile Ipad radarına giriyor, aynı fiyata Ipad 11 alınabilir. Ekran olarak Xiaomi daha iyi ama Ipad de tam bir performans canavarı + ölümsüzlük vaadediyor 🙂
Ekran konusunda sadece daha iyi diyip geçmek hata, iPad ekranı çok soluk duruyor ve 60 Hz. Xiaomi Pad 7 ekranı en iyi tabletler arasında.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,823
Ekran konusunda sadece daha iyi diyip geçmek hata, iPad ekranı çok soluk duruyor ve 60 Hz. Xiaomi Pad 7 ekranı en iyi tabletler arasında.
Ekran cidden şaşırtıcı, donanım da iyi, ama Android tarafında tabletlerin ömrü ne kadar oluyor o tartışılır.
Donanım iyiyse yine gideri olur tabi. Biraz da kullanım senaryosuna bağlı.

E Çevrimiçi

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
149
22
Ekran cidden şaşırtıcı, donanım da iyi, ama Android tarafında tabletlerin ömrü ne kadar oluyor o tartışılır.
Donanım iyiyse yine gideri olur tabi. Biraz da kullanım senaryosuna bağlı.
7 yıl güvenlik güncellemesi garantisi vermişler uzun süre gider. Android yavaş devri bitti 6 yıl önce çıkmış olan Samsung S10+ halâ hızlı.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,937
41
7 yıl güvenlik güncellemesi garantisi vermişler uzun süre gider. Android yavaş devri bitti 6 yıl önce çıkmış olan Samsung S10+ halâ hızlı.
Ben ona pek katılmıyorum, elime incelemek için aldığım Android telefona 2-3 dakika falan katlanabiliyorum ancak. Hala bir Iphone seviyesinde akıcılık yok.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,937
41
Dedim ya zaten Xiaomi'nin ekranı daha iyi diye. Diğer yandan Xiaomi'de kullanılan panel de bir OLED ya da Mini Led değil, güzel bir LCD IPS sadece. Hani öyle çok abartılacak bir ekranı yok yani.

Ipad ekranı soluk değil, daha önce bir kaç farklı Ipad kullandım hatta Ipad Air M2 modelini daha bir kaç ay önce sattım. Geçen yıl bende Ipad 10 modeli de vardı.

Bir de şu var, 2-3 yıl sonra bu Xiaomi hem 2. elde maddi anlamda değer kaybedecek hem de Android'in doğası gereği yavaşlamaya başlayacak. Bende Android cihaz da var, evde Android kullanan aile üyeleri var ve daha önce çok Android cihaz kullandım. İstediği kadar konfigürasyonu iyi olsun illa yavaşlayacak. Ama Ipad altın gibidir, sıkışınca hemen gider en kötü bir telefoncuya bozdurursunuz ve zaman içinde hiç yavaşlamaz.

Geri
Üst Alt