Xiaomi Mi6' nın AnTuTu testleri sızdırıldı. Rekorlar Alt Üst Oldu...

W Çevrimdışı

warrior33

Aktif Üye
6 May 2016
440
Daha önce, Xiaomi MI6 Antutu skor resmini Antutu'nun puanı 210.000 puanın üstünde olduğunu göstermek için sızıntı yapan bir netizör var. Şu an Snapdragon 821 amiral gemisi akıllı telefonunun yalnızca 160.000 puanı bulunduğunu bildiğiniz gibi, Snapdragon 835 işlemciyi kullanarak Xiaomi MI6'yı teyit edecektir. Şu anda Weibo'daki bir netizör Xiaomi MI6 puanlarıyla ilgili diğer ekran görüntüsünü sızdırdı ancak Master Lu tarafından test edildiğini gösteriyor, puanları diğer akıllı telefonlardan% 100 daha fazla olan 110.000 puanın üzerinde ve antutu test puanı 225.000 puanın üstünde .
En son haberlere göre, Xiaomi MI6 bu ay küçük seri halinde ürüne başlayacak ve daha sonra Nisan veya Mart ayına kadar Samsung Galaxy S8'in piyasaya çıkmasına kadar Şubat ya da Mart ayına kadar piyasaya sürülecek. Böylece Xiaomi'nin Snapdragon 835 işlemcisi tarafından çalıştırılan ilk akıllı telefon olacağını neredeyse doğrulayabiliriz. Ayrıca Qualcomm, Samsung'un 10nm mimarisi ve Snapdragon 835'in verimsiz üretim problemi olmadığını iddia ediyor.

3ab65dea3cd26b776c9562e7b208524e.png

93c38f52c76248a431b46f89336141fd.png

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,845
Cvp: Xiaomi Mi6' nın AnTuTu testleri sızdırıldı. Rekorlar Alt Üst Oldu...

hocam bır dur yaa allah askına , odenegımı baska ısler ıcın kullanıyorum suan telefonum eskı yenılemem gerekıyor ama
senın yuzunden telefon alacam bu gıdısle...  :ok:

W Çevrimdışı

warrior33

Aktif Üye
6 May 2016
440

Sota' Alıntı:
hocam bır dur yaa allah askına , odenegımı baska ısler ıcın kullanıyorum suan telefonum eskı yenılemem gerekıyor ama
Kötümü olur kardeşim sayem de cillop gibi telefon sahibi olursun [emoji6]

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941
Cvp: Cvp: Xiaomi Mi6' nın AnTuTu testleri sızdırıldı. Rekorlar Alt Üst Oldu...

warrior33' Alıntı:
Sota' Alıntı:

hocam nerelerdesin yaw.sende karabatak sota gibi kafanı bir çıkarıyorsun kayboluyorsun sonra.sotaya çok uyma sen genede gel arasıra yaz çiz.kliman hakkında bilgi verki milllet klima görsün fatura görsün gözleri açılsın.çekemeyenlerde çatlasın şissin sağda solda :smile:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,845

Kimmiş O
Mitsubishi Electric laf eden lavuk :)

W Çevrimdışı

warrior33

Aktif Üye
6 May 2016
440

ghostkiller1' Alıntı:
warrior33' Alıntı:

hocam nerelerdesin yaw.sende karabatak sota gibi kafanı bir çıkarıyorsun kayboluyorsun sonra.sotaya çok uyma sen genede gel arasıra yaz çiz.kliman hakkında bilgi verki milllet klima görsün fatura görsün gözleri açılsın.çekemeyenlerde çatlasın şissin sağda solda [emoji2]
[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,845

Iyı aksamlar klımaforumu
warrıor hocam konuyu pekıstırmek adına soruyorum  :yerlerde:

lavuk nedır yada kıme denır
lavuga bırkac ornek verebılırmıyız aklımızda kalması adına...  :cigara:

N Çevrimdışı

Nnick

Yeni Üye
13 Mar 2017
25

Sota' Alıntı:

Elindeki telefon zamanının amiral gemisi ama yine istiyorsun yaw sende bi komiksin abi. Annem S3 mini kullanıyor o Mu eski seninki mi  :yerlerde:

N Çevrimdışı

Nnick

Yeni Üye
13 Mar 2017
25

warrior33' Alıntı:
Sota' Alıntı:

Hocam  boşver ağamızın elindeki telefon güzel ama hevesli demekki. Mi 5 den memnun musun hocam? Şarjı nasıl gidiyor?

A Çevrimdışı

ayhangunay

Aktif Üye
20 Ocak 2017
75

mi 5 almayı bende düşündüm ama sonra vazgeçip mate 9 aldım pil konusunda sıkıntı cıkarmıyor ama haporloru ortada oldugu için ses konusunda sıkıntı oldugu konusunda çok şikayet vardı

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,845

Xiaomi mi 6 Plus Cikar Cikmaz Yapistiracam Hemen
Seramik Kaplsma Olanindan

Geri
Üst Alt