Merhaba arkadaşlar 1000 TL civarı lisanslı tv box almayı düşünüyorum. Zaten ederinden fazla verdiğimiz için uzun süre kullanabileceğim sorunsuz bir cihaz arıyorum. Uluslararası bir marka olduğu için Mibox a daha yakın duruyorum. Mi box hakkında şikayetvar.com da çok şikayet gördüm. Özellikle garanti bitimi sonrası cihaz bozulumu ve sonrasında teknik servis problemlerinden şikayet edilmiş. Mecool da 1 tane teknik servis şikayeti var. Botech te wzone şikayeti görmedim ama marka çok şikayet edilmiş puanı düşük. Kağıt üstünde wzone ve Mecool iyi gözüküyor. Bu arada wzone SEI Robotics adlı bir firmanın ürünüymüş. Açıkçası teknosa dan mi box ı 1200 TL ye alıp online alışveriş probleriyle falan uğraşmak istemiyorum. Ayrıca mi box HDMI 2.0a standartını destekliyormuş. Diğer TV boxlar HDMI 2.1 destekliyor. Televizyonum Grundig 32VLE5730 BN sanırım HDMI 2.0 destekliyor araştırdım ama bulamadım. Sizin fikirleriniz nelerdir, şimdiden teşekkür ederim.
Televizyonum 1080p çözünürlüğü sahip. Usb film izleme, youtube,netflix vb için kulllanacam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Televizyonum 1080p çözünürlüğü sahip. Usb film izleme, youtube,netflix vb için kulllanacam
Son düzenleme: