X NO PICON yerine istenilen foto koymak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Şimdi biliyorum ,"buna mı kaldık" diye düşüneceksiniz ,ama olsun ben yine de yazayım ,belki kullanan çıkar .Hatta bendeki foto Göz-Göz logosu idi önce,sonra anlaşılsın diyerek forumdaki avatarımı koydum :)
Önce ftp ile :
/home/gx/picon
İçine giriyouz ,oradan "picon_default.png" indiriyoruz,ve yedekliyoruz mutlaka ,sonrası benim yaptığım gimp ile açıp "no picon" silmekti ,yerine 128*128 avatarımı yapıştırdım ve ftp ile geri yükledim ,sonra mı ,aha aşağıdaki fotoğrafta görüyorsunuz :)
Picon denilen mini kanal fotosu olmayan kanallarda size ait foto :ok

nopicon.jpg

NOT:
Başlığı orjinal şekilde düzenledim ,sehven "no pikon" yazmışım ,oğlum uyardı ,bende düzenledim :)

Son düzenleme:
Bunun yerine bu işlev kapatılamıyor mu? :alala

Bunun yerine bu işlev kapatılamıyor mu? :alala
Kapatılıyor da ,bunu güzelliği burada ,düşünsene umut ,arkadaşın gelmiş ,kanal değiştiriyorsun ,karşısına pat diye kendi foton çıkıyor :haha1
Bak aklıma ne getirdi bu ,bence güzel bir evlenme teklifi olabilir ,oraya "benimle evlenirmisin" yazıp da göstermek :hihi

Kapatılıyor da ,bunu güzelliği burada ,düşünsene umut ,arkadaşın gelmiş ,kanal değiştiriyorsun ,karşısına pat diye kendi foton çıkıyor :haha1
Bak aklıma ne getirdi bu ,bence güzel bir evlenme teklifi olabilir ,oraya "benimle evlenirmisin" yazıp da göstermek :hihi
:bilmiyom

Geri
Üst Alt