Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hiç oynamadım o oyunu.
CS oynayalım bence. En kolayı.
Al silahı takır takır ateş et.
Yok kredi biriktir, yok sanayiye tamire gönder falan WOT işkence. @Ado
Ben hiç oynamadım o oyunu.
CS oynayalım bence. En kolayı.
Al silahı takır takır ateş et.
Yok kredi biriktir, yok sanayiye tamire gönder falan WOT işkence. @Ado
İşte, yüksek seviyesi ayrı dert bu oyunu.
E bir de adaletsiz eşleşmelere denk geldi mi yandın.
War Thunder var onun gibi ama onda da benzer sıkıntılar varmış sanırım. Hiç uğraşıp bulaşmadım.
İşte, yüksek seviyesi ayrı dert bu oyunu.
E bir de adaletsiz eşleşmelere denk geldi mi yandın.
War Thunder var onun gibi ama onda da benzer sıkıntılar varmış sanırım. Hiç uğraşıp bulaşmadım.
O WAR THUNDER oyununu indirdim, oynadım, Bazı durumlarda WOT dan daha iyi bir alternatifmiş gibi dursa da ben adapte olamadım bir türlü.
Mesela nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben tankımla giderken aşağıda bir bilgi yazısı çıktı ''Şu tuşlara basarsan bıdıd bıdı'' diye, ben de bastım, bir baktım uçaktayım
Uçakla uçtum savaştım patladım, sonra baktım ben uçaktayken Tank da uçmuş
O WAR THUNDER oyununu indirdim, oynadım, Bazı durumlarda WOT dan daha iyi bir alternatifmiş gibi dursa da ben adapte olamadım bir türlü.
Mesela nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben tankımla giderken aşağıda bir bilgi yazısı çıktı ''Şu tuşlara basarsan bıdıd bıdı'' diye, ben de bastım, bir baktım uçaktayım
Uçakla uçtum savaştım patladım, sonra baktım ben uçaktayken Tank da uçmuş
oyunu beğenmedim ve sildim hiç keyif vermiyor göründü vs iyide hedefi vurunca vurma hissi yok bana çok yapmacık basit bir oyun gibi geldi counter strike call of duty sniper ghost warrior oyunlar favorim tanklar sarmadı