Wordpress Kolay Yedekleme Sihirbazı

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,015
Veritabanı yedeklemeye ek olarak rsync protokolü kullanıp verileri eş zamanlı senkron edebilmek için Raspberry sipariş verdim.
caylakpenguen caylakpenguen bakalım neler yapacağız.

Ekran-Alintisib865cf7c07a319e1.png

caylakpenguen Çevrimdışı

caylakpenguen 

Aktif Üye
3 Ara 2020
152
Sota Sota orası kolay merak etme

Müşteki Müşteki wordpress yedekleme tararafında size öneririm.
bu eklenti cloud sistemlere yedek alabiliyor. hayati öneme sahip olan plugin dizini upload dizini gibi.
herhangi bir felaket durumunda oldukça faydalı olacaktır.

ayrıca sizin yedekleriniz iligili hostingde durduğu sürece olası sistem problemlerinde zaten ulaşılamaz hale gelecektir.
kolay gelsin.

Son düzenleme:
Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
419
Sota Sota orası kolay merak etme

Müşteki Müşteki wordpress yedekleme tararafında size öneririm.
bu eklenti cloud sistemlere yedek alabiliyor. hayati öneme sahip olan plugin dizini upload dizini gibi.
herhangi bir felaket durumunda oldukça faydalı olacaktır.

ayrıca sizin yedekleriniz iligili hostingde durduğu sürece olası sistem problemlerinde zaten ulaşılamaz hale gelecektir.
kolay gelsin.
Bizim yapılandırmamız biraz farklı. Veritabanlarını 2 saatte bir yedek aldırıp birbirinden bağımsız 3 farklı cihaza dağıtıyoruz.

Veritabanı yedeklemeye ek olarak rsync protokolü kullanıp verileri eş zamanlı senkron edebilmek için Raspberry sipariş verdim.
caylakpenguen caylakpenguen bakalım neler yapacağız.

Ekran-Alintisib865cf7c07a319e1.png

Cloud yedekleme kullanıyorum caylakpenguen caylakpenguen Yerel makinede hemen kullanabilecek bir yedek olsun diye de konudaki scriptinden istifade ediyorum.
Sota Sota Datacenterlar bile bu kadar kazuistik düşünmüyor üstad :) Linux altında çalışan rclone diye bir uygulama var. Basit bir yapılandırma ile Google Drive, OneDrive, Yandex, Dropbox gibi ağlara yedekleme yapabiliyor. Tercih edilebilir belki.

Geri
Üst Alt