Wordpres tabanlı woocommerce ürün sayfası sorunu

ventoder Çevrimdışı

ventoder

Yeni Üye
15 Ara 2024
4
25
Merhaba arkadaşlar wordpres woocommerce ürün sayfasında resimlerde görüldüğü gibi From yazısı bulunmakta bunu kaldırmak ve ya değiştirmek istiyorum bunu kod ile ve ya eklentiyle nasıl yaparım bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.

00000000000000000c7b70eedc429d884.png

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
WordPress hakim değilim.
eklentinin dil dosyasını düzenleyebilecek bilgin var mi.?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
ürünlere tıklayınca aradığınız sayfa bulunamadı hatası veriyor

ventoder Çevrimdışı

ventoder

Yeni Üye
15 Ara 2024
4
25
Mağaza sayfası ve ürün detay sayfası bölümlerinde From yazısını ya kaldırmak ya da Fiyat olarak değiştirmek istiyorum bunu değiştirmem için bir yol önerirseniz seviniriz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
Mağaza sayfası ve ürün detay sayfası bölümlerinde From yazısını ya kaldırmak ya da Fiyat olarak değiştirmek istiyorum bunu değiştirmem için bir yol önerirseniz seviniriz.

eklentinin dil dosyasını düzenlemek lazım.
aşağıdaki eklenti bu işi admin panelinden yapmanıza yardımcı olur.

bu işlemleri yapmadan önce full backup almanı tavsiye ederim.

ventoder Çevrimdışı

ventoder

Yeni Üye
15 Ara 2024
4
25
eklentinin dil dosyasını düzenlemek lazım.
aşağıdaki eklenti bu işi admin panelinden yapmanıza yardımcı olur.

bu işlemleri yapmadan önce full backup almanı tavsiye ederim.

Loco Translate Yüklü Ancak ürün sayfam da bulunan bölümün hangi eklenti tarafından çalıştığını bilmediğim için sorun yaşıyorum bu ilgili bölümü bulabilirsek Loco Translate ile değişim yapabilirim.​

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819

Loco Translate Yüklü Ancak ürün sayfam da bulunan bölümün hangi eklenti tarafından çalıştığını bilmediğim için sorun yaşıyorum bu ilgili bölümü bulabilirsek Loco Translate ile değişim yapabilirim.​

xenforo olsa ezbere sana yardımcı olurdum. aktif wordpress kullanıcısı olmadığım için görmeden birşey diyemem.

Geri
Üst Alt