Woon Yayın Kaydı Dosyası Tsv Oluyor

A Çevrimdışı

anilcetin

Yeni Üye
13 Tem 2019
17
32
Merhaba woon marka bi televizyon kullanıyorum modeli WNO32DLD12AT050-KM uydu alıcısı televizyona gömülü kaydı yapıyorum tvde de izliyorum fakat pc de oynatamıyorum tsv uzantısında kaydedildiği için tsv yi oynatan bi player da yok korumalı kaydediyor sanırım ne yapabilirim ts ya da mp4 olarak kaydolması için?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Servis menüsüne girebiliyorsanız bir bakın derim. Belki bir seçenek mevcuttur?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
multimedya menusune girip 1505 tusluyorum gecersiz giris diyor

Öyle mi yazıyor internette? Vestel'de 1505 ile yazılım yükseltme yapılıyordu benim bildiğim.
AWOX TV'ler ile benzer bir arayüzü vardı Atmaca üretimi TV'lerin.
AWOX'un servis menüsüne girme yöntemi belki sizin TV'de de işe yarar ama muhtemelen oradan bir sonuç çıkmayacak.

Bir de servis menüsünde bilmediğiniz seçenekleri değiştirmeye çalışmayın, risklidir. :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yardım edecek yok mu dostlar?
Cihaz kendisi uzantıyı bu şekilde kaydediyorsa yapacak bir şey yok,yeni bir kodlama olabilir,bilemiyorum ,ama çok kısa bir kayıt yapıp,bu kaydı android telefonda dene bakalım ,oynatacakmı,demek istediğim "sistem" seçiyor olabilir belki.
Bir de uzantıyı değiştirip deneme yaptınmı acaba,mesela ts v.s gibi ,ben denerdim mutlaka :)

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Cihaz kendisi uzantıyı bu şekilde kaydediyorsa yapacak bir şey yok,yeni bir kodlama olabilir,bilemiyorum ,ama çok kısa bir kayıt yapıp,bu kaydı android telefonda dene bakalım ,oynatacakmı,demek istediğim "sistem" seçiyor olabilir belki.
Bir de uzantıyı değiştirip deneme yaptınmı acaba,mesela ts v.s gibi ,ben denerdim mutlaka :)
Aynısını ben söyleyecektim. .tsv yazısının v harfini silerek .ts yapın sonra açmaya çalışın. Belki bu şekilde bilgisayarda oynatabilirsiniz.

A Çevrimdışı

anilcetin

Yeni Üye
13 Tem 2019
17
32
Dediklerinizi deneyecegim arkadaslar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizi alninizdan opmek istiyorum arkadaslar ise yaradi cok tesekkurler

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

anilcetin

Yeni Üye
13 Tem 2019
17
32
Aynen digiturk te oyle kayit yapiyon ama sadece uydu alicisinda izleyebiliyorsun

Geri
Üst Alt