- 7 Ocak 2018
- 471
8.1 pro kullanıyorum güncelleme yapamıyorum bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum
Taradım %100 oldu birşeyler yazdı çıktım yeniden başlattım hala aynı problemMicrosoft'ta yazılana göre;
Bu yöntem işe yaramazsa,
- Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın,
- sfc /scannow komutu ile sistem dosyalarının bütünlüğünü tarayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.dosyayı indirin, içindekileri çalıştırarak Windows Update'i sıfırlayın.
Taradım %100 oldu birşeyler yazdı çıktım yeniden başlattım hala aynı problem
Linkteki dosyaları indirip sırayla çalıştırın.
yükseltmek istemiyorum şuan o yüzden farklı yollarla offline update yapıyorum yaklaşık 5 saattir güncelleme yapıyor hepsini takip ediyorum c:/ sürücüsüne bir şeyler dolduruyor bakalım başarılı olacak mıyımwindows 10'a yükseltmeyi denediniz mi?
Yaptım fakat yine aynı bir program indirdim Wsus diye şuan o otomatik tüm güncellemeleri baştan yüklüyor 2 saattir hala yükleme devam ediyor böyle olması lazım
yükseltmek istemiyorsanız hata ile ilgili olarak Microsoft topluluğundayükseltmek istemiyorum şuan o yüzden farklı yollarla offline update yapıyorum yaklaşık 5 saattir güncelleme yapıyor hepsini takip ediyorum c:/ sürücüsüne bir şeyler dolduruyor bakalım başarılı olacak mıyım
Şuan yüklüyorum 60 tane bakalım ne uzun işmiş arkadaş ya sabahtan beriİndirilmiş dosyaları doğrulaması uzun sürebilir HDD kullanıyorsanız.
Şuan yüklüyorum 60 tane bakalım ne uzun işmiş arkadaş ya sabahtan beri
Zorunlu veya ücretsiz yükseltme bitti zaten. Neden hala offline'da kaldınız ki?
sorunu hallettim güncellemeyi başardım yanıtınız için minnettarım !yükseltmek istemiyorsanız hata ile ilgili olarak Microsoft topluluğundaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.dosyayı indirip denemenizi istemiş. Eğer güncelleme başarılı olmaz ise deneyiniz. Microsoft topluluğuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
biosa yazılı key var ise yükseltmede sıkıntı yok, direkt windows 10 kurulum dvd'si ve usb bellek ile kurabilirsiniz. doğrulama sıkıntısı çıkmıyor, tarafımdan denenmiştir bir kaç makinede.Zorunlu veya ücretsiz yükseltme bitti zaten. Neden hala offline'da kaldınız ki?
biosa yazılı key var ise yükseltmede sıkıntı yok, direkt windows 10 kurulum dvd'si ve usb bellek ile kurabilirsiniz. doğrulama sıkıntısı çıkmıyor, tarafımdan denenmiştir bir kaç makinede.