Selam dostlarım;
Kendi arşivimde tuttuğum programsız Windows 10 Etkinleştirme yönetimimi sizlerle paylaşmak istedim.
İlk Önce Windows Çalıştıra CMD ‘yazıp yönetici olarak çalıştırıyoruz,
Daha sonra cscript slmgr.vbs /ipk ANAHTAR KODU komutunu yazıyoruz (KODLARI KOPYALA YAPIŞTIR YAPABİLİRSİNİZ)
Bilgisayarınıza yüklü olan Windows 10 Sürümünün anahtar kodu ‘nu yazın (AŞAĞIDA ANAHTAR KODLARI MEVCUT)
( Örnek; cscript slmgr.vbs /ipk 269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX )
İşletim sisteminiz hangi versionsa aşağıdaki ürün anahtarlarından onu seçiniz.
Daha Sonra, CMD Ekranına ( cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc ) yazıyoruz,
Son olarak, CMD Ekranına ( cscript slmgr.vbs /ato ) yazıp, Windows etkinleştirme işlemini bitirmiş oluyoruz.
Windows etkinleştirildi yazısını gördükten sonra bilgisayarınıza reset atmanız yeterli olacaktır.
CMD'yi çalıştırırken yönetici olarak çalıştırmazsanız girdiğiniz kodların işlevi olmayacaktır.
Kendi arşivimde tuttuğum programsız Windows 10 Etkinleştirme yönetimimi sizlerle paylaşmak istedim.
İlk Önce Windows Çalıştıra CMD ‘yazıp yönetici olarak çalıştırıyoruz,
Daha sonra cscript slmgr.vbs /ipk ANAHTAR KODU komutunu yazıyoruz (KODLARI KOPYALA YAPIŞTIR YAPABİLİRSİNİZ)
Bilgisayarınıza yüklü olan Windows 10 Sürümünün anahtar kodu ‘nu yazın (AŞAĞIDA ANAHTAR KODLARI MEVCUT)
( Örnek; cscript slmgr.vbs /ipk 269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX )
İşletim sisteminiz hangi versionsa aşağıdaki ürün anahtarlarından onu seçiniz.
Daha Sonra, CMD Ekranına ( cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc ) yazıyoruz,
Son olarak, CMD Ekranına ( cscript slmgr.vbs /ato ) yazıp, Windows etkinleştirme işlemini bitirmiş oluyoruz.
Windows etkinleştirildi yazısını gördükten sonra bilgisayarınıza reset atmanız yeterli olacaktır.
CMD'yi çalıştırırken yönetici olarak çalıştırmazsanız girdiğiniz kodların işlevi olmayacaktır.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Moderatör tarafında düzenlendi: