T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aklıma takılan birşey oldu o çaydanlığı kim yıkadı eve gittiyse yengeden fırça yenilecek bir durum
Merak etme sen,ben seni de sustururum ,ama anlaşma güzelmiş de kim uymamış anlaşmaya acaba
Anlaşamadık işte. Anlaşma olmadı adıMerak etme sen,ben seni de sustururum ,ama anlaşma güzelmiş de kim uymamış anlaşmaya acaba
O kamp çaydanlığı, yıkayıp ne yapacağız yahuAklıma takılan birşey oldu o çaydanlığı kim yıkadı eve gittiyse yengeden fırça yenilecek bir durum
kamp çaydanlığı demek hiç benzemiyor yeni gibi maşallahO kamp çaydanlığı, yıkayıp ne yapacağız yahu
Bundan var evde. Yeni çaydanlık sipariş ettim ayrıca, gelir bugün yarın ?Bir tane odun semaveri kamp için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Vay beeeee ,biz halen alüminyum çaydanlık kullanıyoruz ,hem odun semaveri var ,hem çelik çaydanlık üzerine bir de "yeni" çaydanlıkBundan var evde. Yeni çaydanlık sipariş ettim ayrıca, gelir bugün yarın ?
Semaver evde yıllardır var, çaydanlığı yengemden çaldım, e bir tane de kendim alayımVay beeeee ,biz halen alüminyum çaydanlık kullanıyoruz ,hem odun semaveri var ,hem çelik çaydanlık üzerine bir de "yeni" çaydanlık
Bilemem artık ,ben ne okuyorsam ona bakarımSemaver evde yıllardır var, çaydanlığı yengemden çaldım, e bir tane de kendim alayım