İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
Dün ilk videoyu yayınladıktan sonra Adem abiyle sohbetimiz ve nispeten kamera arkası merak edilmişti, e buyrun o zaman
Hayır salçalı sostan kalan az bir kısım vardı onu diyor, içerisinde yağ da var tabiO zaman yağda ucuzdu ya. ?
Yağ değilmiydi o yoksa döktüğü
27. Dk'dan sonrası montaj azizliği olmuşEşen çayının uğultu sesi videoya fon müziği olmuş
Ben demesemde diyecekti birileriMübarek tavuğa sosmu sürüyorsun yağlı güreşe mi hazırlıyorsun
Haha ilk ben diyeyim de adamın lafı havada kalmasın ???
Arkadaş iki dakika sussaymışız vatandaşa doğanın sesini dinletebilirmişiz.Ben demesemde diyecekti birileri
Kesinlikle, kameraların kendi mikrofonlarıyla alabildiği kadar, çünkü biz konuşmayacağız diye anlaştık başta öteki türlü mikrofon kablolarıyla gezmekte istemedikVideo iyi güzelde ses sorunu var kimi yerde konuşmaları zor anladık Tv nin sesini son ses açtım
Doğada amatör kalınmış sonraki videolar'da ses sorunu olmaz diye tahmin ediyorum.
Dış çekimler için ayrı mikrofon ekipman lazım bu video doğaçlama olmuş orası belli oluyor,
Yinede fena sayılmaz sıkılmadan keyifle izledim devamını bekliyoruz...
Konuşmayacağız diye anlaşmışKesinlikle, kameraların kendi mikrofonlarıyla alabildiği kadar, çünkü biz konuşmayacağız diye anlaştık başta öteki türlü mikrofon kablolarıyla gezmekte istemedik
Adem abi ile konuşmadan çekim için anlaşmak hiç olacak iş değil baştan fes edilmiş bir anlaşma olmuşKesinlikle, kameraların kendi mikrofonlarıyla alabildiği kadar, çünkü biz konuşmayacağız diye anlaştık başta öteki türlü mikrofon kablolarıyla gezmekte istemedik