Wifi li oda termostat bağlantısı

B Çevrimdışı

bydadaloglu 

Aktif Üye
17 May 2020
76
43
Selamün aleyküm herkesin Ramazan ı mübarek olsun şu anda evimde kullandığım kombide kablosuz oda termostatı mevcut bunu çıkartıp yerine wifi internetten kontrol edilebilen termostat takmak istiyorum. Bilgisi olan ve termostat tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
212
Aleyküm selam benim de bir süredir aklımda ama ilgilinememiştim bu yüzden konuyu takipteyim

C Çevrimdışı

Canbaz34

Yeni Üye
9 Mar 2025
2
45
Selamlar ,
Linkini verdiğin adresteki ürün 2 noktada kafamı karıştırdı ,
1. portatif taşınabilir bir ekran değil resimlerde görünen duvara sıva altına elektrik düğmesi yada elektrik prizi gibi monte edip sabit kalıyor anladığım kadarıyla yani kombiden termostatı koyacağın yere kadar kablo çekmen gerekiyor demek bu , kabloyuda nasıl gizleyeceksin ? Muamma , ayrıca bu da kablosuz değil demektir .

2. Yine resimlerde görünen kadarıyla yerden ısıtma bir tesisat için uygun bir ürün bu sanırım ve ayrıntılar kısmında özellikle elektrikli ısıtma diye belirtiyor ve kombi resmi yok ,
Çok bilgi sahibi olmasamda general marka wifi özellikli oda termostatı araştırabilirsin bence nacizane öneri

Ekleme ;
Resimlerdeki açıklamalarda
water floor heating (yerden su ısıtma)

electric floor heating (elektrikli yerden ısıtma) olarak belirtilmiş

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

bydadaloglu 

Aktif Üye
17 May 2020
76
43
Kablosuz değil zaten iki şekilde kablosuz olmuyor ya kombi ile kablosuz bağlantılı olan var bir de kombiye kablo ile bağlanıp wifi ile internete bağlanan var benim araştırmalarimda gördüğüm, benim istediğim zaten wifi ile internete bağlanması uzaktan kontrol edebilmek

C Çevrimdışı

Canbaz34

Yeni Üye
9 Mar 2025
2
45
Geri
Üst Alt